Gulyás Márton arról beszélt felszólalásában a Szabadság téri tüntetésen, hogy a közös ország azt jelenti, hogy közintézményeket kell létrehozni, "nem fideszes intézményeket". A mostani intézményeket Gulyás szerint meg lehet dobálni narancssárga festékkel.

Gulyás azt üzeni a kormánynak, hogy "a ti szemetekben buzeráns volt:

a Népszabadság,

Figyelő,

minden ápoló, orvos,

a Tanítanék,

minden akadémikus,

minden közmunkás,

és amíg a hatalmatok tart, buzeránsnak minősül minden kritikus, az ország döntő többsége, ez a Fidesz-ország!"

Beszólt az ellenzéki pártoknak, hogy három évig nem tettek semmit, és sétálnak, mint a marhák a vágóhídon, hogy "lemészárolja őket a hatalom".

Választási mozgalmat hívott életre, amelynek év végére az az egyetlen célja, hogy arányos választási rendszer alakulhasson ki, írta az Index.

Arról beszélt, hogy:

el kell kezdeni végre a professzionális politizálást, és olyan formáció kell, amely nem a nép kizsákmányolására törekszik.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Györe-Juhasz Eva
Ilyenkor bezzeg lapítanak mint sz@r a fűbe,de vègül is azok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Sanyi2015: 11.52
1./ De olyan van, hogy megállapodnak, hogy cca. egyenlő arányban kedvezzen mindkét félnek. Mert olyan NINCS, hogy csak a Fidesznek kedvezzenek a határok megváltoztatásával!
2./ Vagy mindenki szavazhasson így, vagy senki! Olyan NINCS, hogy az egyiknek megengedjük, a másiknak meg nem!
3./ Az hogy nem követi egy az egyben a támogatottság a Parlamenti arányt, az nem olyan nagy baj, mint ami most van! Hogy az egész országot kiforgatja egy párt a sarkából azért, mert cca 35%-ny szavazó támogatja és ezzel 2/3-ot szerez!
4./ Azért van koalíciós megállapodás, hogy a két vagy több párt elképzeléséből egy közöset gyúrjanak össze. Azért koalíciós. Mert olyan NINCS, hogy csak a Fidesz elképzelése játszik!

Ismered azt a mondást, hogy a politika a kompromisszumok művészete? Nem! Mert nálunk ez nem így van, nálunk az van, amit a Fidesz diktál!
Ezért mondják sokan diktatúrának!
Sanyi2015
@Béla333: viszont a kompromisszumhoz 2 fél kell... Jelenleg 1 sincsen, hiszen a Fidesz nem halgatja meg az ellenzéket, az ellenzék viszont semilyen formában nem hajlandó egy asztalhoz ülni a kormánnyal..
Béla333
@Sanyi2015: 12.12
Ezért majd a harmadik fél: a tüntető civilek rendet tesznek!
Ha már a politikusaink képtelenek erre!
aremy
@quadrocopter:na azért nem a házát hanem őt kell felgyújtani .
Eladott Ország
nepszava.us/pozsar-laszlo-az-ebredes-jelei/
Vajon kész-e az ellenzék kompromisszumok nélkül kilépni a rendszerből? Vajon kész-e a választási részvételért felveendő júdáspénzt odadobni Orbán lábai elé? Vajon a magyarországi sajtó rákényszeríti-e őket, hogy döntsenek végre: a NER-en kívül vagy belül vannak? Vajon a civil tüntetők felismerik-e, hogy a csaló választási rendszer, és vele együtt az azt elfogadó pártok következetes elutasításában rejlik a helyzet kulcsa? Hogy ez a rendszer megdöntésének egyetlen békés megoldása? És ha a jelenlegi politikai pártok mindannyian cserbenhagynák őket, vajon megkísérlik-e nélkülük is kivívni a szabadságot? Ezek lesznek a következő hetek és hónapok sorsdöntő kérdései. A válaszokon fog múlni, hogy meddig élünk diktatúrában, hogy hány év kell a köztársaság helyreállításához.
Csizmás Kond
Már csak az a kérdés, mikor jelenti be hogy párttá alakult ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.