A német konzervatív lap szerint a magyar miniszterelnök egyre gátlástalanabb. Az Observer is Orbánról ír, váratlanul érhette őt az ellenállás ereje.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/15/francokat-nem-lehet-levaltani-ezeket/
Hogy nem a parlamenti pártok vannak az utcákon? Nem hát. Éppen ezért veszélyes ez a helyzet a kormányra. És ugyan miért is ne zavarhatná el a kormányt egy ország népe, pártok nélkül is? Be van tiltva? Nincs. Van ebben az országban annyi becsületes, hozzáértő ember, akikből igen gyorsan össze lehet rakni egy szakértői kormányt. Ha normalizálódott a helyzet, akkor pedig helyre kell állítani a választási törvényt és ki lehet írni a választásokat. Nem olyan bonyolult ez, mint amilyennek láttatni szeretnék sokan. Szóval nem finnyáskodni, hanem felgyűrni az ingujjat és beállni szart lapátolni, mert ha valami, az az egy biztos, hogy a
szar magától nem fog elmenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Csizmás Kond: Természetes, hogy személyes érintettség esetén nem tudnék objektíven véleményt alkotni. Ám ilyen veszély nem fenyeget, az égegy világon nem akad egy rokonom se, aki a BRD vendégszeretetét élvezné.
Csizmás Kond
@eugen4402: Azok akik meghaltak néhány idecsalogatott terrorista miatt azok sem gondolták, hogy ők lesznek az áldozatok.
eugen4402
@Csizmás Kond: Nem hát! Az öngyilkosságra készülőkön kívül senki se úgy kezdi a napját, hogy "na, ma meg fogok halni." Érdekes adalékokat tanít ezen a téren a viktimológia. Nehogy azt hidd, hogy a gyilkos, bűnöző iszlám csőcseléket védem, őket felszólítás nélkül homlokon lőném. De hidd el, a többség nem ilyen...
Csizmás Kond
@eugen4402: Tudom hogy nem ilyen de addig amíg nem tudjuk biztonságosan kiszűrni az ilyeneket addig ne akarja senki idetelepíteni...ez az én véleményem...és a viktimológia legalább figyelmeztet míg a sörösféle letagadja...ez sem akármi...és ki melyiknek hisz úgy veszi hasznát.
RonaGyuri
Pedig Őfenesége tegnapi agymenését nem is ismerhette

Reinhard Veser a Frankfurter Allgemeine Zeitung, publicistája Orbánról ít tegnapi cikkében

A felvetés alapvetően a szokásos félreértéssel (vagy tudatos félremagyarázással) indul, hisz: „A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung szerzője, Reinhard Veser azt írja, hogy Orbán Viktor miniszterelnököt nem lehet antiszemitizmussal vádolni, és pártja, a Fidesz vezető politikusai ugyan nem tesznek antiszemita kijelentéseket, de elnézik hűséges támogatóik ilyen megnyilatkozásait. Így adódik az a kérdés, hogy mi a valódi meggyőződés és mi tekinthető taktikázásnak.”. Ami persze egyértelműen nem igaz, hisz egyfelől:
Bayer nem egyszerű hűséges támogató, ráadásul nem csak elnézik neki, de kitüntető (szó szerint is) figyelműket is élvezi,
másfelől többen az állampárt vezetői közül már-már Bayer-i őszinteséggel zsidóznak,
ráadásul Őfenesége maga is egyre kevésbé burkolt formában zsidózik. A szerző által felvetett „A kormányfő személyesen támadja George Soros magyar származású zsidó pénzügyi befektetőt, és nem tárgyilagos kritikáról van szó, hanem Orbán szavai szerint a Soros-féle erők teljes kiszorításáról ”. Amihez csak annyit tennék hozzá, hogy Őfenesége és bandája érvrendszeréből nem marad ki a mocskos amcsi kapitalista sem!
nagy félremagyarázásra (már-már a magyar PISA eredményre hajazó szinten szöveg-értetlen) van szükség ahhoz, hogy ilyeneket mondjon: „Orbán Viktort a szavai alapján nem lehet antiszemitának vagy szélsőjobboldalinak nevezni”. Abban viszont egyetértünk, hogy „aljas a játék, amelyet játszik”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.