Ha ellenzékben nem is, akkor majd kormányon kiderülhet a Gyurcsány Ferenc által megemlített és Orbán Viktor ügyeit leleplező dokumentumról, hogy hiteles-e. De a párt abban reménykedik, hogy a közvetítő jelentkezik - mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Vadai Ágnes.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Egy biztos: ha nem szerzi meg ezek után Gyurcsány ezt az általa beherangozott bizonyítékot, mert esetleg éppen Orbánék szerzik meg, akkor senki nem moshatja le Gyurcsányról, hogy azért verte nagydobra a dokumentumok létezését, hogy figyelmeztesse Orbánt, hogy Orbán tudjon intézkedni a háttérben!
Gyurcsánynak egy lehetősége maradt az Orbánnal való hátsó játszmák elterjedése ellen: minél előbb elő kell állnia a cáfolhatatlan bizonyítékkal!
Ügyesen belelavírozta magát ebbe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@papa.49: 17.12
Szerinted abban élvezkedne, hogy bár nála van a dokumentum, de nem villantja elő, hanem annak örül, hogy Orbán fél?
Szerintem nem!
Félek hogy az van, amit a legelső bejegyzésben írtam!
Lehet hogy csak így akarta figyelmeztetni Orbánt, hogy van egy ilyen doksi valakinek a birtokában és nyilván nem csak Gyurcsánynak árulják!
JAJMÁR
Ha nálam lenne, jól felverném az árát :)
Csak előbb bebiztosítanám!

De ki tudja, fura dolgok a bizonyítékok. Lehet, hogy ha eddig nem volt, majd most megszületik.

Vicces gyerek ez a Gyurcsi :)
qxy
sajnos ezeknek a dokumentumoknak szaga van és az messzire elér. akinek a birtokában van annak joga van félni. Mert ugye, mindenkit érhet baleset, ( nek látszó , intézzétek el a pénz nem számít ) és ebben igaza van.
Pálinkafőző Rézüst
Közbeszerzést írnak ki rá? Vagy meghívásos lesz?
Veleda
Oké, oké, rendben van Feri, de az Öszödi beszéd kiszivárogtatóját is ilyen vehemensen kellett volna megtámadni, tisztább lett volna a helyzet.
papa.49
@Veleda: Tulajdonképp igazad is van, nem állt ki a kijelentése mellett, csak ,,ködölt,, egy darabig ez elmegy a politikában, de egyszer csak ,,virítani,, kell, és ha akkor nem lesz a kezében semmi, akkor fog megbukni ÖRÖKRE, de mint mondtam ettől többre tartom, persze én is tévedhetek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.