Botka megint elküldte Gyurcsányt. A hétvégi választás miatt is csúnyán összekapott a két párt. Összegezve a dolgokat: Van Botka, aki Gyurcsány távozását sürgeti. De van az MSZP, amely helyben összefogást akar Gyurcsány pártjával. Van Gyurcsány, aki bejelentette, hogy ha törik, ha szakad meglesz az összefogás jövőre az egyéni körzetekben. De van a DK, amely most Debrecenben külön akar indulni, mert le akarja gyűrni az MSZP-t. A debreceni választáson tehát a Fidesz számai mellett érdemes lesz nézni, hogy az alsóházi rangadón hány szavazatot kap az MSZP és a DK.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Botkának kár kevernie a szart!!! Hiteles lenne ha leülne Gyurcsánnyal beszélni!!! A baj, hogy nem is próbálja meg és ettől már ellenszenves!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Egy kis történelem:
"Botka László karrierépítése jól haladt, és ennek a folyamatnak lett áldozata a 2006 után vállalhatatlan Gyurcsány Ferenc is. Emlékszünk még arra, mikor maga a baloldali sajtó közölte felháborodottan, hogy a kellemetlenné vált egykori miniszterelnököt kiretusálták egy középiskolásoknak szánt kötet javított, második kiadásából, azaz A szegedi nagy árvíz képeskönyve című, a polgármesteri hivatal gondozásában megjelent könyv javított és bővített kiadásából a 257. oldalról eltávolították Botkával készült közös képét, és helyébe az Európa Tanács díjáról készült fotót tették. A 168 óra publicistája, Mester Ákos akkor az „Ideje van az árulásnak” című jegyzetében arról írt, hogy az eljárás emlékeztet a klasszikus bolsevik módszerre, amikor “a kínossá vált elvtársakat” kiretusálták a történelmi fotókról."
grincss
@Béla333: Én a magam nevében beszélek!
Szókrakész
"Botka megint elküldte Gyurcsányt."

Végre egy értelmes ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.