Lengyelországból kitiltották őket, Magyarországon vígan koszorúztak a putyinista Éjjeli Farkasok motorosbanda tagjai.

Lengyelország újfent megtiltotta, hogy a Putyint támogató Éjjeli Farkasok motorosbanda országukban koszorúzza meg a szovjet emlékműveket. 

Magyarországon viszont senkit nem érdekelt az eljövetelük, május 4-én vígan koszorúzták a Szabadság téri szovjet emlékművet, valamint a Fiumei úti sírkertben található emlékhelyet.

Lengyelország és Litvánia két éve megtiltotta a csoportnak, hogy területükön áthaladjanak és koszorúzzanak a második világháború végének 70. évfordulóján. A lengyelek szélsőséges szervezettel kapcsolatban állóknak minősítette a motorosokat. A csapatot egyszer maga Vlagyimir Putyin vezette föl, de megfordultak a bukott ukrán államfő Viktor Janukovics oldalán is.

(168ora.hu, Index, 444)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
5ágú vörös-csillag van ilyen is meg olyan is

Ártunk és qurmányunk erősen szelektív ingerenciája

Orbánék érdekes kapcsolatban vannak a vörös-csillaggal. Időnként rájuk tör az üldözhetnék és még a Heineken ívókat is megrendszabályoznák merthogy annak az üvege/doboza több 5ágú vörös-csillagot is tartalmaz.
Mindeközben „A Fiumei úti Sírkert szovjet katonai parcellájában és a a Szabadság téri szovjet emlékműnél koszorúzott az Éjjeli farkasok elnevezésű motorosbanda.”. Akikről tudni illik, hogy „az orosz állam nemhogy nem üldözi, de egyenesen barátkozik velük: volt, hogy Vlagyimir Putyin elnök Harley-Davidson Tri Glide típusú, motoros hajtású triciklijével vezette a farkasok felvonulását.” és „a hétvégén megint nem engedték belépni Lengyelország területére az Éjjeli farkasok tagjait”!
A fényképek tanúsága szerint „A motorosoknál több tiltott önkényuralmi jelkép is volt 5ágú vörös-csillag és sarló-kalapácsot ábrázoló zászló is volt”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
A Déli Hadseregcsoport mikor érkezik vissza? Tessék rendbetenni a volt szovjet tiszti lakásokat, hogy gyorsan beköltözhessenek, ja és a tisztek hozzák magukkal a korábban - távozásukkor - leszerelt radiátorokat, csaptelepeket, zárakat!
Eladott Ország
Mire lehet számítani egy olyan politikai párttól, amelyik bevallottan nem foglalkozik nőügyekkel, amely soha semmilyen körülmények között nem határolódik el erkölcsileg megbukott csatlósaitól. Egy ilyen pártban újratermelődik az erőszakos suttyóság. Ez
a Fidesz védjegye. Kádéenpéstől. Ezt a kultúrát védik a bevándorlóktól és a civilizáltabb
Európától, és beengedik a Putyint támogató Éjjeli Farkasok motorosbandát országukba. Hányinger, gyalázat, legalja: Fidesz a neved.
Sámannus
Mehetnének Szahalinra is ott is voltak hóttak.
kukac50
lőgyakorlatra is Magyarországra járnak, koszorúzás már nem nagy ügy!
F_Viktor
Mar nagyon magukenak erzik putylerek Magyarorszagot.
Nagyot tevedett orban es kullancsos nyaja, mikor "nem leszunk gyarmat"-ot rika'csoltak!
Mar most putyler gyarmata az orszag.
nezelodo
Remélem emelte a belügyérünk eme magasztos esemény fényét egy parádés rendőri (állami) felvezetéssel, ha már nem leszünk Putyin gyarmata...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.