A DK ügyvezető alelnöke legalábbis ezt állítja. A héten mindenképp kiderül, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja-e a miniszterelnököt, Gyurcsány Ferenc ugyanis ezzel vádolta meg nemrég Orbán Viktort. Át tud adni az információn kívül konkrét bizonyítékokat is? - Szóbeli információt tud adni a bizottságnak. Ahogy erről korábban is beszélt, mint ahogyan a bizottság elnökének is ezt tudja tenni.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Béla333: Belus, tudod...? Na azert. Szoval az mszp-s Molnar Csaba nemzetbiztonsagi lotusz-faktusz rovidre ohajtja zarni ezt az ugyet, es beidezte mindkettojuket a nemzetbiztonsagi bizottsag ele.
Ez egy hivatalos forum, ahol Gyurcsany a megfelelo emberek elott teheti meg a megfelelo vallomasat.
Mondtam mar Neked, hogy ki van dolgozva minden lepese ennek az ugynek: a DK sem szeretne, ha ki tudna siklani orban a kezeik kozul, mint egy sikamlos angolna.
Erre gondoljal erosen, mert EZ a lenyeg...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Én szó szerint örülök ennek a Gyurcsány-Orbán csörtének.

Így legalább kikotyogják egymásról a "hadi" titkokat.
És kiderül, hogy a kettő=egy
Azaz Gyurcsány=Orbán.
A nép pedig megtudja, hogy a szirénhangok a sziklának vezették a magyar tutajt.

De addig is a Gumicsontrágó Egyesületek, mszp, dk, fidesz mind virtuálisan jól vannak lakatva.
Szókrakész
Azért valljuk be, hogy Gyurcsány ezzel a keverésével nagy fejtörést okozott még Putyinnak is.
Most vakarhatja a fejét, hogy melyiknek a kezét engedjem el, mert nem tudja tartani a száját?!?!?!?!
Gyurcsány Viktorét, vagy Orbán Ferencét.
Most a Dumában is megy a duma, hogy:
Gyurcsány noooormális?!?!?!
Peller Anikó
@qxy: most tulajdonképpen mit is akartál mondani a nemlétező dimenziókról?

Mert ennek a hadoválásnak semmi köze hozzá. Azt kell eldöntened mi az ami anyagi természetű dolog és mi az amit az ember az okos fejével fogalmakként megalkotott.

Segítségként, anyag a kő, a vas, az atomok és molekulák, protonok és elektronok, a különböző részecskék és sugárzások. Az ezek alkotta összetett rendszerek és akár az élő szervezetek. Ezek amik léteznek mint a természet alkotórészei.

Ami nem létezik az például
- a gondolat (mert az egy számítógépes program futása csupán)
- a matematikai objektumok (ezeket kitaláltuk, definiáltuk de a természetben NEM léteznek)
- a fogalmak (ezeket mind, egytől egyig mi gondoltuk ki és alkottuk meg, ezek a természetben NEM léteznek)
- szeretet például (ez a fogalom nem létezik a szervetlen természetben, csak megfelelően kifejlődött agyú lények érezhetik ezt az érzést)
- szépség, lásd előbb
- távolság (nincs ilyen a természetben, ott csak atomok és részecskék vannak, ezek nem használják a távolság fogalmat)

Ha igyekszel megérteni segítek, de véges a türelmem.
qxy
@Peller Anikó: Na erről beszélek. Vannak olyan dolgok amit te soha nem fox tudni megérteni mert mint a lovaknak, szem ellenző van és csak az van amit te látsz amit tanultál, amit mondanak neked. lásd Feri. De nem is akarok erről veled beszélni mert ez neked magas. Ja szeretet Te ugye tudsz szeretni? Igen? Na akkor tedd az asztalra mert nem hiszem. Távolság? a többit nem is írom mert ez magas.
További szép napot
Segítségként, anyag a kő, a vas, az atomok és molekulák, protonok és elektronok, a különböző részecskék és sugárzások. Az ezek alkotta összetett rendszerek és akár az élő szervezetek. Ezek amik léteznek mint a természet alkotórészei.
Mert te ezt tanultad. a többiről meg azért nincs szó mert nem is ismerik. és ha te nem tudod,akkor az nem is létezik. ugye. Nem tudom mit szólnál ha saját szemeddel látnál egy erő vagy akarat átvitelt. Ja , bocsi az sincs bocsi. Minden hiába. Majd 20 év múlva kibővül a tudomány és eszedbe jut hogy egyszer egy pocok beszélt valami zagyvaságot erről Jé, ez igaz???De ez honnan tudta? hisz a könyvekbe ez nincs benne.
Peller Anikó
@qxy: ok, sajnos még érintőlegesen sem értetted amit leírtam. Pedig nem ártott volna legalább úgy elolvasni, hogy legalább a mondatokat megértsd. Kösz a beszélgetést.
qxy
@Peller Anikó: Én megértem amit írtál. te nem emléxel a dolgokra. mert ezt a Feri ügyet aszt hiszem tisztáztuk egyszer de aki olyan mint a kis elefánt ,- " Nehezen tanul, könnyen felejt" attól ez kitelik. bocsi hogy fárasztalak. többet nem fog előfordulni. További szép napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.