A gyanú szerint a fővárosi kormányhivatal részrehajlóan járt el az ORÖ ügyében: úgy alakították az ügyintézést, hogy azzal Farkas Flóriánékat segíthessék. A Romnet szerint a fiktív megyei ORÖ-irodák miatt ugyancsak nyomoznak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ó, nehogy sirva fakadjunk a hatalmas hatósági tettre készség láttán, elvakaróznak egy darabig, majd bcs. hiányában megszüntetik! Csak a szokásos!
karma1
@quadrocopter: Hat nem lett konnyparas a szemem, nyugi, es nem hagyta el ajkaimat az a patetikus felkialtas sem, hogy "Van igazsag Magyarorszagon!"...:o)))) Nem is tom, miert ?
Sámannus
Biztos vagyok benne, hogy minden lámpa nélküli kerékpáros duplán fog bűnhődni.
namihami
Sikeres (?) vizsgálat esetén a Ki Mit Lop?-ós Kaya Ibrahim vagy Josip Tot cseréljen helyet a Ki mit Lop?-ós Füstösflórival. Bár a verseny (lásd vizsgálat, vádemelés és börtön) és mindezek eredménye még messze nem lefutott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.