A Brüsszelt megállítós fórumokon szintet lépett a kormánypropaganda: a két milliárdos már összedolgozik egy fideszes szerint. Kósa Lajos pedig egy királyhoz hasonlította Orbánt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Most akkor ha Simicska Lajost fel lehet baszkodni a plakátokra, akkor Habony Árpádot miért is nem? Ha Simicska miatt a nem kormánypárti médiát meg lehet bélyegezni, akkor ki a kurva élet az a Habony, aki időről-­időre előbukkan a letelepedési kötvényes száműzetésből és az éppen aktuális önérzetes hisztijével a tudomásunkra hozza: nem elég, hogy közpénzből pislog Ibizán és uszít a szennypropagandájával magyart a magyart ellen, még neki áll feljebb, tőle kell bocsánatot kérni. Ez a szemtelen, biztonsági öv nélkül vezető, sajtó elől menekülő, luxuséletet élő, szépművészeti alkotásokat a lakásába nem tudjuk milyen alapon hazahurcoló, sértődött, de legalább arrogáns piperkőc Orbán országlása óta a közpénzek körül sertepertél. Az egész kormány a testével védi, a miniszterelnök mindenkit hülyének nézve tesz úgy, mintha nem értené a rá vonatkozó kérdéseket, és mindig ő az (mármint Habony), aki a jó hírneve megsértéséért perel. Beperelte már az őt milliárdos munkanélkülinek nevező Párbeszéd Magyarországért pártot, amely egyébként felszólította a NAV-­ot, hogy kezdeményezzen vagyongyarapodási eljárást Habonynál. Valaki tudja, hogy mi lett az eredménye? Én se."
Nessy
Elgondolkodtató, hogy itt ki kit nézett ostobának! Aki kérdezett, vagy aki válaszolt. Hihetetlen, hogy ilyen mélyre süllyedtek sokan értelmi szinten. És ebbe beleértem pártunkat és kormányunkat is! Van egy öreg, karcos lemez, amit reggeltől estig nyúznak, és sokan csak ezt hallják! A tények ma már felesleges, zavaró tényezők. Sőt! Kerülendők. Egy ilyen "fórum" az a szint, hogy "mit mond a medve"? Brumm.
Nessy
@Eladott Ország: Lehet, hogy Habony tudja a varázsigét! " Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni!"
Szókrakész
@Aki Én: Mi lenne úgy, te értelmiségi?!?!?!
Szókrakész
"És Gyurcsány politikailag vereségre van ítélve: van 350 ezer DK-szavazó, ami kevesebb, mint ahány chemtrail-rajongó van az országban."

De a chemtrailesek a valóságot és annak káros hatásait hiszik, míg a dk-sok a Gyurcsány meséit és annak káros hatásait.
Az egyetlen közös bennük, hogy mindkettő káros az emberre, természetre.
Pálinkafőző Rézüst
" Kósa Lajos pedig egy királyhoz hasonlította Orbánt."
Igaza van, csak a király meztelen!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.