A nemzetbiztonsági bizottság zárt ülésén a titkosszolgálatok viszont közölték, nem merült fel a nemzeti szuverenitást érintő biztonsági kockázat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Béla333: Belam Draga, csak annyit gondolok Gyurcsanyra, amennyit Te Benire, Hadhazyra... Asszem, ezzel nincsen semmi gond, de azt azert szamitsd vele, hogy en meg eleg gyakran gondolok orban es a tobbiek jo edesanyjara is...:o))
Mi itt az ellentmondas??? NEMZETBIZTONSAGI kerdesekrol van szo, amit a megfelelo tarsasahnak - szerintem inkabb Alkotmanybirosagnak - kellene eldonteni, NEM BULVAR kerdese a dolog!
Mit hallottal pl. az amerikai elnokvalasztaskor? Amiert most kirugtak az FBI igazgatot, hogy kiszivarogtatta Hillary magan e-mailjeit, es ami miatt Hillary vesztett - de akkor sem tudtal meg reszleteket!
Lehet, hogy a nepnek volna joga konkretan tudni, hogy mit tett orban a hazaja ellen, de ahogy ezt a nep megtudja, abban a pillanatban maga az orszag is legyengul egy banankoztarsasag szintjere, es nemcsak gazdasagilag lesz megbizhatatlan, hanem MINDEN szempontbol. Ugye, ezt Te semn akarod?
Kettejuk vitajat a megfelelo nemzetbiztonsagi bizottsagnak kellene eldonteni, vagy ha ok erre nem felelhetnek 100 %-os felelosseggel, akkor szepen at kell adni az ugyet az Alkotmanybirosagnak - es ennyi. Innentol kezdve egy demokratikus orszagban a sajat belso titkosszolgalati rendszere es az alkotmanyos demokraciaert - ha meg csak formalisan is, de - felelos birosagnak kell eldonteni.
Magyarorszagon van egy olyan jog, illetve rendorsegi szokas, hogyha Teged behivnak TANUKENT (!) egy targyalasra, es azon nem jelensz meg, a biro ugyan elnapolja a targyalast, meghallgatast, de az is biztos, hogy legkozelebb a rendorseg fog kopogtatni az ajtodon es a rendorok visznek be Teged a targyalasra, TANUKENT.
Egy nem olyan bohoctarsadalomban, ahol a torvenyek mindenkire EGYFORMAN vonatkoznak (tehat a pooitikusoknak SINCS mentelmi joga !), ott bizony mindenfele idezest teljesen komolyan kell venni. Asszem, sajnos ennek a nemzetbiztonsagi bohoctarsasagnak nincsen beidezesi joga, es orban, az Eloisten majdnemkiraly megteheti, hogy nem megy el.
Az ennyire egyszeru.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az a szomorú, illetve röhej , hogy ezt az ipi-apacs játékot az adózók pénzéből fizetik. Közben a magyar átlagkereset 20 százalékkal kevesebb mint Szlovákiában, 28-al mint Csehországban, 72-vel, mint Ausztriában. Pótcselekvések, és álügyekben folytatott szabadságharcok helyett a valódi problémákkal kellene foglalkozni és nem felesleges dolgokkal b*szatni az időt.
verőce21
@Manhattan: (10:30) Bár sok tényt tartalmaz a beírásod, de az eü. intézmények túlnyomó része az Orbán kormány alatt épült fel. Sőt már akkor is kezdtek hozzá.
Manhattan
@verőce21: Pl. a családi pótlékot is utoljára a Gyurcsány kormány emelte!
Szókrakész
@Manhattan: És mire ment ki a játék?

Állami pénzen felújítani, aztán a csókosoknak, mszp-szdsz-nek ócccóóón privatizálni.

Rövidlátó vagy, hogy ilyen összefüggéseket, egymást követő eseményeket nem látsz meg?!?!?!
Béla333
@Szókrakész: 12.26
Honnan gondolod, hogy nem látja/tudja hogy mi is történt itt az elmúlt évtizedekben?
Mi van akkor, ha az egyik haszonélvezője a dolgoknak?
verőce21
@Manhattan: (11:49) "...a családi pótlékot is utoljára a Gyurcsány kormány emelte" - De a Fidesz kormány legalább megvonhatóvá is tette, nem támogatva az iskola és óvodalátogatást!
És a megélhetési gyerekszülést.

De a 10:30-as hozzászólásod hibáit ezzel az eltereléssel nem korrigáltad! Ugyanis a kórházak és eü.intézmények zömét az Orbán kormány alatt építették, fejlesztették.
A felsorolásodból pl. "a miskolci diagnosztikai és szűrőközpont, tucatnyi további kórházat újított fel, az ország több pontján egynapos sebészeteket hoztak létre" - ezek túlnyomó részét már 2009 után kezdték is el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.