Megütött egy járókelő nőt egy férfi csütörtök kora délután Budapesten, a Kálvin téri aluljáróban, a nőnek még a szemüvege is lerepült. A hölgy a Kálvin téri aluljáróban sétált, és arra lett figyelmes, hogy egy férfi üvöltözik a Trió Pizza egyik munkatársával. Olyanokat kiabált a pizzásnak, hogy "te mocskos migráns, ez az én hazám, Magyarország a magyaroké, te csótány, saját országomban nem vagyok turista". Mint kiderült, mindezt az váltotta ki, hogy a pizzaszeletes angolul kérdezte meg az úrtól, hogy mit kér.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Csak azért másoltam be, hogy rámutassak, hová vezet az eszetlen nacionalizmus és idegengyűlölet, amit a bajszos és bajusztalan sz@rok képviselnek a hatalom birtokában.
nezelodo
Megmondta egy politikus bunkó, hogy csak provokáció volt. Őt kellene jól pofán vágni, hogy érezze az általuk teremtett valóságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.