Egy 23 éves lány újrahasznosított anyagokból környezetbarát ruhákat tervezett, és nyert. Az év fiatal divattervezőjével a kollekcióiról, New Yorkról és a fenntartható divatról beszélgettünk. Vetlényi Alma újrahasznosított anyagokból készült táskái és ruhái nyerték a Design Terminál fenntartható divat témájában kiírt „Gombold újra!” pályázatát a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-on, sőt, nemrég a Marie Claire magazin által meghirdetett „Az év fiatal divattervezője” pályázat szakmai díját is ő nyerte. A jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodó 23 éves tervezővel online beszélgettünk.

Forrás: kulturpart.hu
Feltöltő: Panpeterstop blog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Kávés zsák és kenderkötél ez jól illene a házelnök búrájához.
Csizmás Kond
" (és nem azért mert bolond, hanem mert itt senkit sem zavar, ha jól érzed magad a bőrödben..."
Hát persze hogy mindenki másként látja...hány olyannal futott össze aki valami érdemlegeset csinál pl kézművekedik újrahasznosítható dolgokból és nem kínjában vagy az ajzószerektől táncikál ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.