Svájc, Szingapúr, Putyin, 100 milliók - ezek a kulcsszavai Gyurcsány sztorijának, amelyre továbbra sem mutat bizonyítékot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@rdos: 10:53
A piszkos pénznek külföldön van a helye. Ez így volt régen is és ez így lehet most is.
Azt, hogy Gyurcsány igazat állít vagy csak blöfföl nem tudom.
Mindenesetre Orbán Viktor vagyonbevallása számomra hiteltelen. Tuti, hogy nagyságrendekkel nagyobb vagyonnal rendelkezik mint amit elismer. Ezt nyilván okkal titkolja.
" Azt meg mibű ?" -- Találgass !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rdos
Olyan nem életszerű az egész. Minek Svájcba vinni a pénzt, hiszen itt az ótépé helyben. :-) Másrészt százmilliók? Azt meg mibű?
Peller Anikó
@rdos: igazad van. Svájcba már senki nem visz pénct, a szálcsa már az első ciklus után is amerikában tartotta a pénzét csakhát ámerikával mostanában nem voltunk jóban. És valóban, a százmilliók azok csak úgy aprópénz zsebbű, mert a pénzek azok százmilliárdok. A Bahamákon.
wagabund
..."Gyurcsány Ferenc pár nappal ezelőtt meglehetősen furcsa kampányba kezdett Orbán Viktor ellen. "...

nem véletlen az sem, hogy nagyhirtelen kiderült, a Gyurcsány érdekeltségű Altus kft miatt kell visszafizetni 18 milliárd forintot az unijó kasszájába..állítja a kormány.

az egész kompánia vékony jégre lépett...
Sziszifusz
@rdos: 10:53
A piszkos pénznek külföldön van a helye. Ez így volt régen is és ez így lehet most is.
Azt, hogy Gyurcsány igazat állít vagy csak blöfföl nem tudom.
Mindenesetre Orbán Viktor vagyonbevallása számomra hiteltelen. Tuti, hogy nagyságrendekkel nagyobb vagyonnal rendelkezik mint amit elismer. Ezt nyilván okkal titkolja.
" Azt meg mibű ?" -- Találgass !
Ördögvadász
Szingapur most a menõ. Nekem ezt javasolják.:-)
Peller Anikó
@wagabund: állítja a kormány. Végülis hiteles forrás, hiszen minden kébviselőnek van hitele.
wagabund
hirtv.hu/egyenesen/lebegtetes-1395117

esetleg ismétlésben a hírtv 13.20-kor...

aztán mindenki eldöntheti hány az óra Vekker úr?
rdos
@Peller Anikó: Ámerika? Bahamák? Még messzebb van, még kényelmetlenebb. :-) Elismerem, nem értek hozzá, a bankszámlám is sokszor csak "dísznek" van. :-( Filmekben láttam már e-bankingot, szal tudom hogy a földrajzi hely nem akadály. :-) De! Van itt egy ennél jóval nagyobb akadály. Esemesben és faxon nem műkszik az e-banking! :-)
Sziszifusz
@wagabund: 11:13
"... Altus kft. miatt kell visszafizetni18 milliárd forintot az unijó kasszájába "
Szerintem nem minden az, aminek első pillanatban látszik.

Mi van a metró pénzekkel? Amilyen nagy "balhénak" mutatta a Fidesz potentátok hada eleinte, mostanra olyan nagy csend lett az ügy környékén.
rdos
@Sziszifusz: Csak kérdezem az ideológiailag képzettebb eftársat, hát nem a piszkos pénzre találták ki a pénzmosást? :-) Aztán ha mán kitisztult és megszáradt, mehet az ótépébe. :-)
Fradigege
Majd robbantja a bizonyíték bombáit a kampány alatt.
wagabund
@Sziszifusz: látom olvasol a sorok között(is)
Béla333
Felesleges külföldön fialtatni a lopott pénzt, hiszen Orbán ezért találta ki a legális pénzmosás intézményét hazánkban. 5 évet csak kihúz valahogy Orbán, aztán meg legálissá válik akár a bűncselekmény útján megszerzett pénz is! Nem erkölcsös, de legális:

"Az állami pénzmosási programunk lényege az volt, hogy a legalább 5 millió forintos összeg származását és a közteher megfizetését nem firtatja az adóhatóság, ha meghatározott feltételekkel öt évre államkötvénybe fekteti a pénzt homályos jövedelem szerzője. Az ötödik év után a pénzt adómentesen ki lehet venni a kamatokkal együtt, és soha senki nem akadékoskodhat utána, hogy honnan jött igazából pénz."
index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2017/01/05/felporoghet_iden_a_legalis_penzmosas/
colibri
@rdos: 10:53 Számodra nem életszerű ez az egész. Tudom, legtöbbünknek nem megy Orbán agyával gondolkozni, de akkor se feltétlen magadból indulj ki.
grincss
Klubrádió
"Kárpáti Iván jegyzete 2017.05.16.

Nagyot ment tegnap este az ATV-n Gyurcsány Ferenc. Imádja az egekbe emelni a tétet, legyen bármilyen pozícióba, nagy zsugás. Ez gyakran bejött neki, de aztán sokszor nem. A sztori nagy vonalakban: ő látott valamit, ami azt bizonyítja, hogy Orbánt még az ellenzéki száműzetésben valaki kilóra megvette és ennek banki nyoma van. Lehet. Nyilván még a saját hívei sem hiszik, hogy minden megtakarítása 720 ezer forint. Legfeljebb őket nem érdekli. Mostanság ráadásul még trükközni sem kell különböző titkos számlákkal, mert ott vannak ilyenre a strómanok, meg a saját apjának és testvéreinek viszonylag láthatóan gyarapodó vagyona, biztos kisegítik Orbán Viktort, ha kenyérre kell. De vissza Gyurcsányhoz. Arra utalgatott, hogy erre a bizonyos dokumentumra az oroszok hívták fel annak idején a figyelmét, még azt is lebegteti, hogy talán maga Putyin, válasz erre sincs. Innen aztán a konteók végtelen sora fejleszthető ki, kezdve onnan, hogy nem maga a DK-elnöke lett-e csúnyán megvezetve, hogy szokásos ámokfutásával tovább gyengítse az ellenzék esélyeit. Ha a vázolt sztori igaz, akkor is bajban vagyunk, mert azzal, hogy ő prezentálja, sokan nem fogják elhinni. Ő ezen meg szokott sértődni, de ez van, saját közönségén kívül senki nem veszi komolyan, lássuk be sokat dolgozott ezért. Azt hiszem sokak nevében mondom: Kedves Gyurcsány Ferenc, ha bármi releváns dokumentum van a kezében, kérem mihamarabb tegyen feljelentést, vagy hozza nyilvánosságra, ha pedig nem, akkor meg inkább dolgozzon azokon a marha jó könyveken, amiket egykori beszédében vázolt, arra az esetre, ha már nem lenne önre szükség. Köszönöm!"
Béla333
@grincss: 20.52
Látod most a beidézett cikkben foglaltakkal egyetértek!
Csak egy pontosítás: Gyurcsány nem az ATV-n adta elő a történetet, hanem a kedves alákérdező partnerénél: Kálmán Olgánál, aki most éppen a Hír TV-n dolgozik!
grincss
..." Gyurcsány Ferenc nem lehet - és nem is - ennyire hülye.

Szerintem inkább az van, hogy ezúttal tényleg nem mond igazat, legalábbis akkor, amikor azt állítja, hogy még nincsenek nála a bizonyítékok.

Szerintem - és ezt az állításomat semmivel sem tudom bizonyítani, tehát csupán egy feltételezés, amit most leírok, de talán nem teljesen alaptalan - Gyurcsánynak már a kezében vannak a bizonyítékok, vagyis a bankszámlák hiteles (hitelesített) másolatai."...
www.facebook.com/foldes.peter.7/posts/1551776378166836?notif_t=close_friend_activity¬if_id=1494960048224196

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.