A VMoto-rock zenészét január óta intenzív osztályon kezelik. Lerch István két sztrókon esett át, és annyira legyengült, hogy jelenleg mesterséges táplálásra szorul. Már elkezdett a gyógyulás útjára lépni, egy második agyvérzés azonban drasztikusan megnehezítette Lerch István felépülését. „Mindent elölről kellett kezdenie, amit hosszú hetek kemény munkájával és a gyógytornász segítségével elért. Reagál ugyan a külvilágra, de azon kívül, hogy dallamokat dúdol, nem tud kommunikálni. Ráadásul kapott egy kórházi fertőzést is, hetekig antibiotikumos kezelésre szorult” – foglalta össze Kassai György, a zenész unokatestvére.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Isti, meg kell gyogyulnod, meg nagyonh fiatal vagy...:o((((Latod, jobb lett volna ha olyan eletet elsz, mint Rozsi,... O aztan rendesen konzervalva van szesszel... Nem is nagyon ertettetek szot mar a vegen...
Szoval, gyogyulj meg, mielobb...:o)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.