Lovas István, a kormányközeli Magyar Idők újságírója és az ECHO tévé állandó vendége levelet írt Handó Tündének, az Országos Bírósági Hivatal elnökének, melyben követeli, hogy jelentse fel. A publicista szerint a bírósági ítéletek a liberális tábornak kedveznek, Budaházyt pedig igazságtalanul hurcolják meg.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A spiné kinézete valóban nem százas, ez igaz de ez a fasz már túlmegy minden határon az is igaz, na de lehet mást várni egy lovastól, vagy egy bajertől, szerintem nem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ez a baj Orbán rajongóival. Ők nem elégednek meg azzal, hogy imádják a bálványukat, pedig szabadon tehetik, senki nem gátolja őket ebben. De ők azt akarják, hogy mindenki imádja, mert ameddig ez nem következik be, addig ők boldogtalanok. És én most a valódi hívekről beszélek, nem a teljesen független kormánymédiában hörgő zsoldosokról. Ők ugyanis eddig is oda álltak és ezután is oda fognak állni, ahol a hatalom és főleg a pénz van. Ha Orbán meg talál gyengülni a választásokon, ha nem lesz teljhatalma, netán megbukik a rendszer, ezek a hősies klaviatúra vitézek olyan tempóban fognak átállni az erősebbnek bizonyuló oldalára, hogy a laptopnak ideje sem lesz szundira kapcsolni.
papa.49
A spiné kinézete valóban nem százas, ez igaz de ez a fasz már túlmegy minden határon az is igaz, na de lehet mást várni egy lovastól, vagy egy bajertől, szerintem nem...
Eladott Ország
De arra kíváncsi lennék, hogy a most harci tűzben égő kormánypárti médiamelósok, mindenre elszánt politikusok és Orbánért csatába induló hívek hogyan képzelik a jövőt? Mert tegyük fel, hogy holnap arra ébrednek, hogy mindenki befogta. Soros György ünnepélyesen elzárta a pénzcsapot, egyetlen magyar szervezet sem kap egy fillért sem. A CEU önként távozott az országból, az Indextől a legutolsó kis blogig minden kormánykritikus hang elnémult, a teljes ellenzék apácának, vagy szerzetesnek állt, az Unió feltette a kezét. A liberálisok és egyéb bajkeverők összecsomagoltak és elhúztak az országból, beteljesítve ezzel sok kormánypárti legfőbb vágyát. Jó. És akkor mi van? Attól a pillanattól kezdve mi van? Ha minden megszűnik, ami ellen harcolni lehet, akkor végre lesz idő szociális hálót szőni? Akkor lesz idő és pénz rendbe tenni az oktatást, az egészségügyet? Akkor beindul az ipar, fejlődni kezd a gazdaság, kitör a jólét? A jóságos kormány és szelíd hívei boldogságban és békességben élnek tovább, egészen Lovasberényig.
papa.49
@Eladott Ország: Ebben az esetben az ,,uralkodó osztály,, csomagol és elhúzza a csíkot olyan országba ahonnan nincs kiadatás!!!
nezelodo
Ha annyira vágyik egy feljelentésre Lovas, menjen vissza az USA-ba, ott már készen is van régóta, és a szállodáig sem ér el a repülőtérről. Erről meséljen...
nemkati
Jó, jó, tényleg egy varacskos disznó, na de ezt így a képébe vágni?! Pláne egy másik varacskos disznónak?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.