Mert „politikailag nagyon nem lenne jó". Pedig nem Soros, hanem a jezsuiták adtak rá pénzt, jobboldali értelmiségiek fémjelzik, Sólyom László írt hozzá ajánlást. Ez a könyv azoknak is szól, akik még nem adták el teljesen a lelküket, hangzott el a könyvbemutatón.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
mitől tart a tudákos akadémija? Mióta politizál? Miért nem a tudákossággal foglalkozik, ha azért kapja a pénzét?
Peller Anikó
@Equus: professzorok battyányi köre hahh, mellszélességgel beleálltak a lopós szálcsa támogatásába.
Equus
@Peller Anikó: naná... befújt a szél a tudákos akadémijába és kezembe került a büfé étlapja... eccerű reggeli 20.000 birodalmi magyar forintért... a korinthoszi oszlopfők valóban aranyozottak, a falon valódi Barabás, Zichy Kiss Bálint stb. festmények... államtitkári fizetés a 300-tól több "rendes" tagnak, nyugdíjkorhatár után havi 500.000 Ft csak úgy... hát mi ellen kázadnának az ingyenélő köcsögök.
Van olyan köztük, aki évek óta nem tette a lábát Mo-ra, jól menő építészirodája van Párizsban, tervezett a pesti Duna-partra plage-ot, amiért leszakított egy kosárnyi aranyat, de a havi javadalmazását ettől még felveszi.

Éppen olyan rohadt, mint az elmúlt 27 év... :(
nezelodo
@Equus: Mitől tart az akadémia? Attól, mint Lenin özvegye, amikor bírálni merészelte Sztálint, az meg beígérte, ha nem fogja be a száját, keresnek egy másik Lenin özvegyet helyette.
Az Akadémia sem nagyobb falat mint az Alkotmány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.