Ahogy az várható volt, a magyar miniszterelnök is végignézte a tegnapi, Real Madrid-Juventus labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőt. A spanyol győzelem után szűkszavúan értékelt.

Orbán Viktor is végignézte a Bajnokok Ligája tegnapi döntőjét. A magyar miniszterelnök a találkozó lefújása után a Juventust 4-1-re legyőző Real Madrid edzőjét és korábbi játékosát, Zinedine Zidane-t éltette.

Zidane a király!

- írta Orbán Viktor.

A miniszterelnök posztját eddig több mint ötezren kedvelték, közel ennyi like-ot gyűjtött össze a Trollfoci kommentje is, amelyet a beíráshoz fűzött.

Orbán Viktor elmondta, szerinte ki a király

Fotó: Facebook/ Orbán Viktor

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A Blahás sorokat nézné egyszer végig ez a patkány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
A Blahás sorokat nézné egyszer végig ez a patkány!
nezelodo
Nem Zidan, és nem Orbán a király, hanem a tizenkét éves lányunokám, akai röhög ezen a focibuzin, pedig kettest kapott fejelésből, dekázásból, és passzolásból. Már akár a felcsúti akadémiára is járhatna ezzel a teljesítménnyel, ha nem utálná a focit.
nem tibi
Orbán Viktor több nyilatkozatában is kijelentette, hogy a kedvenc sportága a labdarúgás, amelyet nem csak néz, hanem játszik is. 11 évesen lett a Felcsúti Egyetértés MGTSZ SE labdarúgója. Gimnáziumi évei alatt a Székesfehérvári MÁV Előre játékosa volt. 1981-ben tagja volt az U18-as bajnokságban bronzérmet szerzett csapatnak. Sorkatonai szolgálata után, 1982 és 1986 között a Medosz-Erdért SE, 1986 és 1988 között a BEAC csapataiban szerepelt.
1999-ben lett az FC Felcsút igazolt játékosa, ahol ma is csapattag, de a 2005–2006-os szezon óta egyszer sem lépett pályára. Csatár poszton szerepel, mezszáma 2-es. Játéklehetőséget kapott NB II-es labdarúgó-mérkőzéseken is.
2007 őszén Molnár Csaba vállalkozót váltva ő lett az amatőr labdarúgókat és több más szakágat magába foglaló Felcsút SE elnöke. Programjában elsődlegesnek nevezte az utánpótlás-nevelés fellendítését. Ezenkívül megígérte, hogy a fiatal tehetségek mellett törődni fognak az öregfiúkkal, a lánycsapattal és a női kézilabdacsapattal is.[44] Az utánpótlásképzés megfelelő hátterének biztosítása érdekében nyitották meg a Puskás Ferenc Futballakadémiát, a központot működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványban Orbán is tevékeny szerepet vállal. 2004-ben az ő 150 ezer forintos adományából alapították, és egy hatezer négyzetméteres területet is felajánlott.

Biztos nagyon ért hozzá a fent felsorolt footballpályafutása alapján .
Mi köze van ennek a fickónak Puskás öcsi legendás multjához egyáltalán ? :-(((((((((((((((((((((((
grincss
Zizu valóban király, de Orbán az udvari bolondja!
nem tibi
Ha már nézte a meccset és Puskás Ferenc díjat osztogat akkor látnia kellett hogy _Zizu és csapata zseniálisan teljesített , de Mandzukic és a Juventus támadó szekciója az igazi király mert ilyen összjátékot és befejezést 100 évente látni 1 X .
silber13
@nem tibi: Kiváltképp mi köze van a focihoz ennek a csúti szumózó alkatú bugrisnak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.