Alig hagyta szóhoz jutni a DK elnökségi tagját az ATV Egyenes Beszéd című műsorának stúdiójában Farkasházy Tivadar. Az újságíró, humorista keményen beolvasott a DK elnökségi tagjának. Szerinte az ellenzéki pártok Orbán Viktor győzelmét segítik elő az ellenségeskedéssel, ráadásul ebben a DK-nak komoly felelőssége van, mert a párt robbantotta ki a konfliktust.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Volt egy főnököm korábban, aki azt az elvet vallotta, hogy őt ne fárasszuk azzal, hogy elkezdjük megmagyarázni, hogy mit miért NEM lehet megcsinálni, őt csak az eredmény érdekli.
Az ellenzéki pártoknál is erre célzott Farkasházy: a választót mit érdekli, hogy miért nem értenek szót mondjuk a DK-sok az MSZP-sekkel! (2014-ben sem érdekelte őket!)
Eredményt várnak!
RonaGyuri
Tudod - bár Gy jobb lett volna, ha nem lett volna, de semmivel sem rosszabb a többi majomnál - ti a legfontosabbnak az ő amortizációját tekintitek életcélotoknak!
Talán a legjellemzőbb, hogy derék imádott főnökötök eminens szerepet játszott abban a bődületes hazugságban, hogy 2006-ban rátámadt a békésen sétáló emberekre! =))
karma1
Ez azert elegge erdekes, mert Farkashazy a DK-val nagyon jo kapcsolatban van (vagy csak volt?)
Ugy altalaban az emberek utaljak Farkashazyt- en egyaltalan nem - de azert kizarolag a DK-t tenni felelosse azert, mert szerinte (Farkashazy szerint) ok orban segitik a toketlenkedesukkel, hat ez azert elegge sarkos kijelentes meg tole is.
Ha orbanek meg fogjak nyerni a valasztast - marpedig meg fogjak nyerni a jelenlegi allas szerint - abban minimum 10-15 tenyezo egyuttesen lesz a ludas, es nem csak a DK...
JAJMÁR
Igaza van Farkasházynak! Fura aknamunkát végez a Gyurcsi az ellenzéki oldalon, nálam ezzel végleg kiesett a pixisből! Már arra is gondoltam, hogy valójában nem meri vállalni a sorsot, ami a kormány leváltásával várna rá!
Csak a saját felszínen tartása érdekli! Süllyesztőbe vele!
Béla333
@RonaGyuri: 09.24
Keversz mindent, a szezont a fazonnal!
1./ Nekem az életcélom az, hogy a gyermekeimet tisztességgel felneveljem és hogy olyan országunk legyen, ahonnan nem elvágyódnak, hanem itt terveznék leélni az életüket. Ebbe az életcélba Gyurcsány már nem fér bele!
2./ Nekem a főnököm nem foglalkozik a politikával. Ez az egy szem főnököm van!
3./ Csak következtetni tudok arra, hogy Schifferre gondolsz (a jelek szerint neked van fóbiád!) amikor ezt írod: "...derék imádott főnökötök eminens szerepet játszott abban a bődületes hazugságban, hogy 2006-ban rátámadt a békésen sétáló emberekre!"
Schiffer tudomásom szerint nem mondott ilyet, max annyit, hogy túlkapások voltak 2006-ban a tüntetőknél is, de a rendőrségnél is! És ebben igaza is van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.