Változnia kell a bírói gondolkodásnak, tágulnia kell a bírói jogértelmezés kereteinek és bátrabban kell alkalmazni az alapjogi szempontokat az ítélkezésben, ezt szögezte le Kalas Tibor, a Kúria Közigazgatási-Munkaügyi Kollégiumának vezetője a legfelsőbb bírói fórum joggyakorlat-elemzésének tanulságait ismertetve egy szerdai budapesti háttérbeszélgetésen. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Bátrabban? A jó édes anyátok picsáját bazdmeg...mégis ki akarná azt a szar alaptákolmányt használni amire még az is szarik aki megcsinálta? A fidesz köp a legnagyobbakat a saját maguk által kreált, sziklaszilárdsága ellenére 52870x módosított párt"alaptörvényre"...még ők maguk sem merték alkotmánynak nevezni.
papa.49
Nem igazán alkalmazható, mivel rengeteg kiskapu van benne, és hemzseg a logikai bukfencektől, valamint tele van rengeteg oda nem is való dologgal!!!
Na de hát a jozefína a vonaton alkotta meg egy tabletten, hát olyan is lett...
qxy
Tisztelt Kalas Tibor ( Na még a hibajavító is aláhúzta a vezeték nevét, vagyis ez is hazudik)
Ha jól értem akkor ez az hogy amit Lőrinc barát csinál az törvényes és szarik rá ön, mert jut a saját zsebbe is.Világos. Tudja kedves Tibor, " önnek is egy találós kérdés. Kenderből készűl, mi az?? A nyelv újítók úgy hívták hogy . Nyak tekerészeti mellfekvenc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.