A német kormány nagy aggodalommal tekint a külföldről támogatott civil szervezetekről szóló magyar törvényre - mondta Martin Schäfer, a német külügyminisztérium szóvivője szerdán Berlinben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@karma1: Igen határozottam jobban jártunk volna, de így mivel mást nem tud minket baszogat a baromságaival!!!
Equus
"nagy aggodalommal" a diplomácia nyelvén vmi olyasmi, h "mi a faszt csináltál baszdmeg? Nekem kurvára nem tetszik"... már csak az a kérdés, h ismeri-e a teremfocis kisköcsög ezt a nyelvet...
Eladott Ország
nepszava.us/a-tasz-a-polgari-elegedetlenseggel-porig-alazza-az-ellenzeket/
A polgári engedetlenséggel a TASZ porig alázza az ellenzéket.A Társaság a Szabadságjogokért TASZ) polgári engedetlenségi mozgalmat indít tiltakozásul a kedden elfogadott civil törvény ellen, amely a külföldi anyagi támogatást elfogadó szervezeteket arra kötelezi, hogy külföldi ügynökségként regisztráltassák magukat. A TASZ a törvényt alkotmány ellenesnek és a civileket megbélyegzőnek ítéli, ezért nem tartja be, és nem regisztráltatja magát. Ezzel végre, elsőként mutat példát arra, hogyan kell határozottan és elvszerűen fellépni egy diktatórikus rendszer ellen, amilyen az orbáni kis magyar fasizmus. A TASZ ezen túl minden hazai és nemzetközi jogi lehetőséget meg fog ragadni arra, hogy a törvényt eltörlését érje el. Akarata ellenére Orbán Viktort csak erőszakkal lehet a hatalomból eltávolítani. Aki mást hirdet, hazudik és árt az országnak. Aki a bojkott helyett a választási színjáték legitimálását vállalja, maga is az ország érdekeinek árulójává, Orbán hatalmon tartásának és az orbáni diktatúra végleges és tartós kiépítésének eszközévé válik, történelmi bűnt követ el.
papa.49
@Equus: Honnan ismerné, megrekedt a ,,fejlődése,, az 5 éves kisfiúk szintjén!!!
karma1
@papa.49: na, az eppen egy jo eletkor, ebben a korban szoktak felfedezni a fijjuk, hogy mas a pisilojuk, mint a lanyoke. Talan ha leragadt volna ennel a felismeresnel, mindenki jobban jart volna...:o))
Hajra TASZ, hajra tobbi civilszervezet
papa.49
@karma1: Igen határozottam jobban jártunk volna, de így mivel mást nem tud minket baszogat a baromságaival!!!
Csizmás Kond
...tehát olyan ország vagyunk mint jizráel...akkor mi is kapunk ajándékba atomtengeralattjáró ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.