A politikai kormányzás egyre fokozódik. Növekszik a szimbolikus jogszabályok száma-aránya, amelyekhez előbb vagy utóbb köze lesz Áder Jánosnak. A politikai kormányzás egyre fokozódik. Ezt bizonyítja egyebek közt, hogy növekszik a szimbolikus jogszabályok száma-aránya, amelyekhez előbb vagy utóbb – így vagy úgy – köze lesz Áder Jánosnak. Emlékszünk, hiszen nem volt régen: aktuális balhéink előtt a lex CEU körül bontakozott ki jelentősebb felbolydulás. – Ne írd alá, János! – biztatták a Fideszen kívüli univerzumok szereplői a köztársasági elnököt. Akadtak ellenzéki képviselők, akik egyenesen a Parlament falai között fordultak hozzá ekképpen, táblák segítségével, vállalva, hogy lesújt rájuk a zord házelnök haragja. Tudták, a büntetés utoléri őket, bár arra talán nem számítottak, hogy nem utolsó sorban azért, mert a legfőbb közjogi méltóságot letegezni nem helyénvaló!

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha a válogatott összjátéka fele ilyen lenne

Nyári szünetben tárgyalják újra a „plakát-törvényt”

Tökéletes az összjáték az ME és a KE között, és a kormány, a parlament vezetése és az államfői hivatal között. Mint ismert erőteljes igyekezet dacára nem sikerült árulót találni az ellenzékben. Egyesek szerint a demokrácia jele, hogy bár minden eszközük meg van hozzá egyetlen képviselőt sem akadályoztak abban, hogy szavazzon (lásd még Lenin elvtárs visszaadta a labdát a gyerekeknek …).
Nos sebaj, mondák a köteles-legények átküldjük a KE-nek a bukott részek nélkül, ja hogy így inkonzisztens lesz? A derék köztársaságtalanított meg a sarkára állt visszaküldte megfontolásra. Hogy kinek kell és mit megfontolni azt nem mondta. A derék kormányunk persze a kibukott részeket visszarakva próbálkozik újra és naná a nyári szünetre időzítve, hátha akad olyan ellenzéki, aki elcsábul egy kis nyaralásra. ne is beszéljünk olyan lehetőségről, hogy a patás ördög maga dől ki a sorból! =))
lampa laz
A fidesz által finanszírozottt luxusnyaralásért cserébe még egy műtétet is bevállal az ellenzék.
Kookas
én azért kíváncsi leszek hogy melyik ellenzéki fog hiányozni a szavazáskor??igazolt távollét beutaló a proszektúrára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.