Talán a legjobb lenne, ha nem is foglalkoznánk velük. Egy vallási közösséget nem tudsz meggyőzni arról, hogy a hite, a vallása felelős az eredendő bűnökért, a gonosz hatalomba segítéséért, vagy éppen az első százezrek külföldre meneküléséért, az ország szegényeinek egy kisebb részéért. Azt meg, hogy akiben hisznek, azt kritizálni merd, azt minden vallási közösség tiltja, ellenzi.

Forrás: balramagyar.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Már megint gyurcsányozol baromagyú bigóta. Tudok jó pszichiátert. Mongóliában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Már megint gyurcsányozol baromagyú bigóta. Tudok jó pszichiátert. Mongóliában.
Béla333
@Peller Anikó: Te mocskos szájú vén satrafa!
Egy sort nem írtam, semmiféle véleményt nem mondtam Gyurcsányról, a cikket sem én írtam!
Így a jelek szerint te nem tudod elviselni, ha mondjuk az MSZP véleményezi a főnököd politikáját!
Pedig jobb ha megbékélsz azzal, hogy van a tiedtől eltérő vélemény is!
Peller Anikó
@béla: béluka a tied nem vélemény hanem betegség. Ha lenne kedvem összeszámolnám hányszor repültél rá gyurcsányra és mondjuk hányszor a cigóra. De inkább kimegyek és megnézem hányóra. Az eredmény 22:00.
Béla333
"Egy vallási közösséget nem tudsz meggyőzni arról, hogy a hite, a vallása felelős az eredendő bűnökért, a gonosz hatalomba segítéséért, vagy éppen az első százezrek külföldre meneküléséért, az ország szegényeinek egy kisebb részéért."
karma1
A sertodos mszp arrol ir, hogy milyen csunya dolog volt, hogy Gyurcsany - persze gyavan, nev nelkul emlitik! - 2-3 napig sem tudta tartani az igeretet, es kilepett a partjabol, es uj partot alakitott ki a sajat elgondolasa, programja szerint.
Az a picinyke teny egyaltalan nem zavarja ezt a kedves, tisztesseges partot, hogy eloszor ok hagytak cserben, ok arultak el Gyurcsanyt. Ha valaki korul elfogy a levego, annak az embernek tovabb kell lepnie, mast kell csinalnia,mint addig, nem abban a kozossegben gondolkodni, amelyik kivetette ot.

Egyebkent Belus, tenyleg nem lattam meg toled egyetlen olyan cikket sem, amiben orbant, vagy eppen egy jobbikost marasztaltak volna el, kizarolag Gyurcsanyra gerjedsz, de arra nagyon, barmikor, barhogy.

Ha van benned egy egeszseges gondolkodasmod, akkor ugye magadban besoroltad a "patas ordogok kozt is o a legpatasabb" kategoriajaba, kombinalva a feketesegguekkel, es egyebkent is egy hanyadek valakivel, akivel aztan az LMP torpepart megmutatja, hogy majd jol nem fog ossze.
Ha ennyire rohadtul negativ rola a velemenyed, akkor miert nem hagyod vegre a p@csaba?
Ne foglalkozz te semmivel, ha beegett, mert nem tudja a te orrod ele odatenni azt a szamlat, AMI ELLEN ORBAN MEG A HAVASI BERCIKEJE EGY KURVA SZOVAL SEM TILTAKOZOTT, TEHAT A SVAJCI SZAMLA LETEZIK! , - akkor hagyd, hogy Gyurcsany eltunjon a tortenelem sullyesztojeben, nojjon szemolcs a fejebubjara, NE TORODJ VELE!
Engem marhara idegesitenek a medveczky anyot istenito cikkek - egyszeruen KIHAGYOM oket az eletembol, es nekem mar nem is letezik, egyszerubb az eletem.
Szerintem te is, meg a tobbi gyurcsanyozo egyen massziv mazochista, ha Gyurcsany holnap feladna a politikusi palyafutasat, ti kuldottseget menesztenetek hozza, hogy ne hagyja abba, mert akkor kit ocsarolnatok? (Tul sokan mar nincsenek a palettan, akik nem erdemelnek meg ugyanugy ,mint o, ugyhogy nektek szuksegetek van Fletora).
Béla333
@karma1: 10.11
"Egyebkent Belus, tenyleg nem lattam meg toled egyetlen olyan cikket sem, amiben orbant, vagy eppen egy jobbikost marasztaltak volna el,"

Azért nem, mert szelektálod a beírásokat, csak az marad meg a memóriádban, amelyikben az általad szeretett vezetőt (Gyurcsányt) kritizálják! Hidd el: én jobban is utálom a Fideszes csürhét, mint a lopkodós partnereiket a másik oldalról, de nem fogom neked ezt tovább bizonygatni! Mielőtt véleményt fogalmazol rólam, olvasd el az a többi beírásom is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.