Eltiltás hatálya alatt vezette múlt pénteken autóját M. Richárd, aki a Dózsa György úti két halálos áldozatot követelő baleset egyik érintettje. A férfit a rendőrök elfogták, majd a büntetés kifizetése után elengedték.

Pénteken elfogták a rendőrök a Dózsa György úti halálos baleset egyik érintettjét, M. Richárdot Budapesten a II. kerületben – értesült a pestisracok.hu

A lap információi szerint M. Richárdot a Készenléti Rendőrség munkatársai fogták el, majd szállították be a kerületi rendőrkapitányságra, ahol jogosulatlan járművezetés miatt 90 ezer forintos bírságot szabtak ki rá.

A pestisracok.hu megkereste a rendőrséget, akik azt válaszolták, hogy egy személlyel szemben valóban intézkedtek a II. kerületi Kapy úton, mivel "eltiltás hatálya alatt történt járművezetés". 

M. Richárd a Dózsa György úti balesetben (ahol ketten haltak meg) sajtóhírek szerint egy alig félórája vett 30 milliós kabriót vezetett, nemrég pedig a 444 munkatársai vették észre egy másik autóban. 

M. Richárd tíz éve a kecskeméti maffiaperben is feltűnt ötödrendű vádlottként, akkor 8 év fegyházbüntetést kapott a pestisracok.hu cikke szerint.

Idén pedig egy titkos nyomozásban is felmerült a neve a 444 cikke szerint, melyet egy korrupt rendőrtiszt ellen folytatott a Nemzeti Védelmi Szolgálat.

(Címlapi kép: police.hu)

Már két halálos áldozata van a Dózsa György úti tömegbalesetnek

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hétfő délután két gépjármű összeütközött, amelyből az egyik a közeli buszmegállóba csapódott a főváros XIII. kerületében a Dózsa György úton. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán A baleset következtében 7 személyt látott el a helyszínen a mentőszolgálat, akik közül hárman könnyű, hárman pedig súlyos sérülést szenvedtek.

 

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
És hány embernek kell majd meghalnia, hogy kapjon egy írásbeli ejnyebejnyét egy ilyen kormánykózeli suttyó cszmájára vert verőceondó?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Nemrég még itt harsogtatok hogy milyen hátszeles,mert még a jogsiját sem vonták be...,vagy mégis???Egyébként ennek a dolognak a hírértéke nulla...de okosa lap,sokan fognak itt hőbörögni...
vonotok
Én az elhunytak családjaival összefognék, és kinyírnám ezt a szarházat.
Hellcat
"Ha magyarországra jössz be kell tarnadok a törvényeinket" NESZE fideszes faszkalapok...a kormányotok megint kimosdatta az egyik gyilkos csicskáját.
kokopelli
@Hellcat: ,de a KRESZT nem, mert az csak szabályzat? Vannak személyekre írt
szabályok is Orbanisztánban? Megvennék egy kötetet! :=)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.