Ilyet még Schmitt Pállal sem tettek. Vona Gábor a Hír TV-ben azt mondta, a köztársasági elnök elveszíti tisztségét, ha a parlamenti képviselők kétharmada támogatja a kezdeményezést. Ez gyakorlatilag esélytelen, de az eljárás elindítása önmagában is példátlan lenne Magyarországon, ahhoz pedig elég a képviselők egyötödének támogatása is – tette hozzá. A Jobbik elnöke szerint több sebből vérzik a törvény, és az az eljárás, ahogy a kormánytöbbség megszavazta, ha pedig azt a jogász végzettségű Áder János aláírja, akkor asszisztál egy alkotmánysértéshez, így indokolt a megfosztási eljárás kezdeményezése.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Béla333: Nem kepzavar. @Cefi pont a cimre reagalt, abban csak ader bajszanak az o megcibalasa szerepel, en pedig kibovitettem a vonalat, es az egesz palit, mint egy darab szart, lehuznam a retyon.
Hidd el, lefolyna, nincs gerince, sehol sem okozna dugulast...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Béla333: Nem kepzavar. @Cefi pont a cimre reagalt, abban csak ader bajszanak az o megcibalasa szerepel, en pedig kibovitettem a vonalat, es az egesz palit, mint egy darab szart, lehuznam a retyon.
Hidd el, lefolyna, nincs gerince, sehol sem okozna dugulast...
Cefi
@karma1: Nem szar, hanem fideszállat. Vagyis a híg fos tengere.
karma1
Nana', hogy schnittpaja bacsinal nem csinaltak ilyet, hiszen azert ott egy egeszen mas eset volt, itt viszont a jogi vegzettseg nem ketseges, tehat ader TUDJA , mit csinal. Azt is tudja, hogy megvaltoztattak a torveny egyes reszeit, ami nem az eredetinek az atdolgozasat jelentette, hanem ugyanazokat a teteleket fogalmaztak meg maskeppen, tehat nem is tettek eleget ader keresenek...
Ezt pedig adernek az ujraolvasaskor fel kellett volna, hogy tunjon. Akar feltunt, akar nem, maga az eljaras nem volt legitim, tehat neki EZERT nem lett volna szabad elfogadni a torvenyt felesben.
Egyebkent pedig sem o, ader, sem a legkisebb honpolgartol sem lehet elfogadni ezt a viselkedest, mert a romai jog kimondja, hogy "A jog nem tudasa nem ment fel a betartasa alol". (Esetleg kicsit hivatalosabban fogalmazva maskepp hangzik, de ez a lenyege)
kokopelli
@karma1: Amit én ismerek,holott latinhoz nem volt soha kapcsolatom:
"Ignoratia legis non excusat!" (A nemtudás nem véd meg a büntetéstől)
Sok változata van,de én a legrövidebbet ismerem! :=)...lusta vagyok!!
Nessy
Áder, titulusával ellentétben, nem a Köztársaság elnöke, hanem a Fideszé, azon belül is Orbáné. Én elhiszem, hogy a pénz és látszat közjogi méltóság roppant csábító,de nem árt közben embernek maradni!
karma1
@kokopelli: Nyugi, Te tudod pontosan, en mondtam, hogy csak kb. ez a lenyege... De ez az o eseteben nem eleg, mert neki ez a szakmaja,... Igaz ugyan, ha neki ebbol kene megelnie, mar reges regen az utcan koldulna, mert ehhez is hulye... (Na meg a munkahoz sem fulik a foga...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.