A kormány a Magyar Posta Zrt.-t jelölte ki az étel- és italautomaták felügyeletére, a posta a szolgáltatást július elsején indítja, az étel- és italautomaták üzemeltetőinek július 31-ig szerződést kell kötniük.

A Magyar Posta pénteken az MTI-nek küldött közleményében kiemelte: menedékes felügyeleti szolgáltatóként feladatuk a hatóságilag bevizsgált és engedélyezett műszaki berendezés, az automata felügyeleti egység felszerelése, működtetése, amely a regisztrált étel- és italautomaták adatait továbbítja a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV).

A felügyeleti rendszer az automaták bevételéről pontos információk ad az adóhivatalnak.

A posta külső szakértő által auditált módon biztosítja az üzemeltetők forgalmi adatainak védelmét, azt, hogy azok titkosított adatkommunikációs csatornán jussanak el az adóhivatalhoz, az üzemeltetők pedig elektronikus felületen érik el az automatáik által szolgáltatott, elsősorban forgalmi információkat – közölte a Magyar Posta.

Az országszerte működő mintegy 30-32 ezer automata további üzemeltetésének feltétele az automata felügyeleti egység beszerelése, a tulajdonosnak, az üzemeltetőnek szerződést kell kötnie az engedéllyel rendelkező felügyeleti szolgáltatóval, ez esetben a Magyar Postával – hívja fel a figyelmet a társaság.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megint csak a suska érdekli a fiúkat !!!
Hát akkor jó lesz az automatákból a kiszolgálás, hogy tudjátok egy targi javításánál 30 ezer Ft. anyagárra már külön árajánlatot kell adni, pedig a saját a tulajdonukban levő szarról van szó!!!
Ha beszarik az online számlázás figyelő nincs se ital, se kaja, pedig be fogszarni, mert még a boltokba telepített szarok is elromlanak, ezek meg napon, esőben, havazásban majd gomdoljátok hogy helyt állnak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Már az is csípte a szememet, amikor ABC áruházat csináltak a postából, könnyebben lehetett cukorborsó vetőmagot, meg pókember matricát venni, mint levélbélyeget. Aztán javult a helyzet, biztosítást tukmáltak, meg betételhelyezést erőltettek, pedig csak a sárga csekkemmel álltam sorba az unatkozó kaparós sorsjeggyel szórakozó anyukák mögött. Na mostantól büfé lesz a hivatalokból! Lehet, hogy most teljesíti Orbán a bezárt posták újranyitását, vendéglőnek?
1magyar
A vezetők hatalmas pénzeket keresnek, a postások meg 100-at havonta. Pedig olyan drága, egy cipősdobozt (benne egy pár cipő) adtam fel 1700.ft-ért.
Mennyi lehet ha egy kicsit nagyobb a csomag? Hihetetlen.
papa.49
@quadrocopter: Jól látod a lényeget, megint az életünk egy szegmense amire ráteszik a mocskos mancsukat!!!
justhpeter
A mindenre alkalmatlan posta fog bármi felett felügyeletet gyakorolni ? Röhej !
Mobil123
Az mind semmi! Majd meglátjátok hogy ott fog állni egy postás és igazolni kell magatokat a vásárlás előtt!!! :)))))))))
szép új világ
Kibaszott posta csak éppen lóhúst nem árul! Ha felakarsz adni egy levelet, akkor rendszeresen 20-30 percet állhatsz sorba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.