A világ legsikeresebb nemzeti konzultációja szinte vidám hangulatú sorosos tévészpotot szült. A világ legbefolyásosabb milliárdosa mosolyog, és még egy kedves társasjáték nevét is megidézi a kormány a társadalmi célú hirdetésben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@1magyar: Te érted is amit leírsz? Jó neked.
Olvastad? propeller.hu/itthon/3292280-orban-magyarorszag-torokorszag-oldalan-all?all#c1900366
itt pedig a kommentem:
" Az EU-nak szüksége van Törökországra."
" A török uniós csatlakozási tárgyalások ügyét firtató kérdésre válaszolva azt mondta: ha elkezdünk egy tárgyalást, azt tisztességesen végig kell vinni.
Vitya!A Török lakosság 99,8%-a iszlám vallású a lakosság létszáma 76 millió!
Ha ezek 10% megindul Europa felé, és mindegyik hoz magával meg egy migránst (mindenki hozzon magával még egy embert) baszhatod a csirke hálódat.
Amúgy meg Orbánt unja a civilizált világ mint, vénlány a pártát, úgyhogy muszáj valami újat mutatni.
Visegrádi négyek helyett ankarai ötök..."
Soros: Európában csak pont minket akar tönkre tenni? Senki mást.Értem...
Multik: A magyar GDP több mint 50%-át német multik termelik ki. A maradékot a világ többi része, meg a dübörgő magyar gazdaság. Gondolom az összes autógyár alkalmazottja boldog lenne, ha a munkáltatója lelépne innét...
Ha kilépnénk az EU-ból, ebből maradna a magyar gazdaság. 10%? Talán... Lehet, hogy nem lenne jegyrendszer. Még pár hétig...
Orbánék azokra építenek, akiket ezerrel anyáznak. Merkelnek van egy rossz napja és visszaküld minket a kőkorszakba... Ha minden germán cég itt hagyna minket, hamarosan jegyre lenne a villanyáram is. (Amit a birkamenet állítana elő mókuskerékben.)
Egyetlen munkalehetőséged az lenne, hogy valamelyik Fideszes földbirtokoshoz elszegődsz cselédnek. (Esetleg a felcsúti szellemvasúthoz gyerekeket ijesztgetni.) Vonz ez a lehetőség? Gondolom nem.Az Unió hasznát-kárát latolgatóknak nem ártana azon is eltűnődni, hogy ne a befizetett összeget, illetve a kapott támogatást nézzék csak, (Ez ugye kb.1:3, 1:4 arány.)hanem mondjuk a vámmentességet! Melyik magyar cég lenne vámmal is versenyképes Európában? Mennyibe kerülnének a boltban az Unióból származó termékek? Melyik nyugati cég dolgoztatna nálunk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
..ha ugyanazt a dolgot sokszorozva küldöd,de más lap-fajléc alatt,
az nem egy bizonyíték! Küldheted még 20-szor ugyanazt idézetet Sorostól,
akkor sem érv,mert a "forrás" ugyan az!..ergo nem lesz valós a tartalom!
A kormány szajkói is végtelenszer ugyanazt nyomják,de attól még nem lesz
az igaz! Azért fizetik őket,és legalább nem kell dolgozniok!
magyarbakancs
@1magyar: "Ha belegondolsz a helyzetébe, te mit csinálnál, azt amit az ellenzék, inkább külföldre vitelében segédkeznél az eu-s pénzeknek?
Te nem inkább az országodban a támogatóidnak, "csókosaidnak" a kezébe adnád?
Itt csak az a bosszantó, hogy az embereknek is többet kellene adni és minden menne a maga medrében."
Az EU-s pénzek nagy részét a nagy nemzetközi cégek viszik el.
A csókosoknak marad a kevesebb az ,az a haveroknak,rokonoknak.
De nem a tehetségnek a rátermettségnek.
Bele gondoltál abba ,hogy minden demokratikus kísérletünk miért torkollik diktatúrába?
Megmondom mert a tehetség elmegy nem marad itt, és nincs tehetségünk arra ,hogy megfelelő ipart teremtsünk ezért politikusaink a közöst lopkodják.
Majd amikkor rajta kapják mindjárt komcsizás,zsidózás,magyarkodás a vége.
Ami pont most van megint.
Csizmás Kond
@Perwool: Soros nem soha nem taníttatott senkit.Ő egy a zsidó menekülteknek kiállított okmányokból és hasonló dolgokból összeharácsolt pénzel kezdett spekulálni míg nem jött az az ötlete hogy olyan alapítványt hozzon létre ahol az ő globalizációs eszméit tanítják. tehát nem tanítptt hanem harácsból alapítnányt hozott létre, és azért alapítványt hogy más ok is pótolhassanak az ő fantáziajátékába.
Tehát az ott tanuló emberek közül egyiket sem Soros válogatta ki hanem az iskolai szabályzat egy bizonyos tanulmányi szintet elérteknek lehetőséget adott azokban az iskolákban szélsősége liberális eszmék megismerésére.
Perwool
@Csizmás Kond: Eddig is sejtettem, hogy tisztességes munkával a @va életben nem lehet valaki milliárdos.
Ezért levezethetnéd Soros milliomossá válása után, Andy Vajna,( Amerikába adó csaló volt itt nem kell adózni nehogy itthon is adó csaló legyen, sőt a cassinoiba nem fér be a pénztárgép ) Szijjártó szülők, (mert ugye ők vették a fiúk 130 millás lakását) Apró Klán, Orbán Győző, Orbán Ráhel, Mészáros Lőrinc, Tiborc család, a kiflitolvaj Selmeci művésznő több hektáros föld és 1000 m3 luxus lakás tulajdonos, Simicska, Lévai Anikó (aki mint tudjuk non-stop szült) Rogán, vagy a csoda mágus Lázár(aki többet spórolt mint amennyit keresett)Csányi, Habony, Garancsi
meggazdagodását...Orbánt nem említem,-:))) mert legutóbbi bevallása szerint 700 ezerje volt, de annak gondolom legalább a felének a seggére vert mert saját pénzből utazott a EB-re.-:))
Csizmás Kond
@Perwool: Soros vagyonosodási dolgait sem én vezettem le hanem épp ő adott valamikor a nyolcvanas években ha igaz egy interjút amiben elmagyarázza a vagyona eredetét...nem is magyarázza hanem kérkedik vele...
és most itt fölösleges volna elemezzem az általad kérdezettek sorsának alakulását, mert megtalálható a neten...szóval egyik sem közvetlen ismerősöm, hogy valami konkrét dolgot tudnék elárulni...
Azt viszont biztosra állítom, hogy a hatalom közelségétől nagyon sokat függ az anyagi gyarapodás...ez mindig is így volt...azért is harcol hazudozik mindegyik, hogy őket válasszák meg.
hetöndöe
Milyen szerencse,hogy 5 évvel ezelőtt a fityfaszos szavazók azt sem tudták,ki is az a Soros György.Most bezzeg a sok húgyagyú "első kézből" fújja,hogyan lett millárdos,hogyan támadja hazánkat és hasonló állatságok.Az agyzsibbasztó propaganda csodákra képes,főleg az agyhalott idiótáknál.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.