A Modern Magyarország Mozgalom elnöke, Bokros Lajos volt pénzügyminiszter Lehullt az álarc címmel még a mai politikai mezőnyben is kiemelkedően kemény közleményt adott ki, amiben Orbán Viktort fasisztának nevezte, és a legújabb, sorosozó plakátkampányról azt írta: „Hazugságon alapuló nyílt antiszemita propaganda = fasizmus” – írta a Modern Magyarország Mozgalom elnöke a legújabb kormányzati plakátkampányról.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/07/orbannevetes.jpg
Ne hagyjuk, hogy Orbán nevessen a végén. Készült Magyarország becsületes polgárainak megbízásából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Perwool: Azert meg nehany eve is probalkozott a halalbuntetes visszaallitasaval, ami hajmereszto dolog volt, annak tudataban, hogy abban a pillanatban, amint ezt az intezkedest bevezeti, akkor azonnal kib@sznak az EU-bol, mint macskat szarni...
Ezt ugyan nem merte lehuzni, de azota mason sem dolgozik, mint a szuksegallapot bevezetesere, a menekultek miatt. (Akik az Istennek se akarjak feldulni az orszagot.)
verőce21
@CsipkeRózsa: (12:46) Ahol tudom, segítem a lipsiket!
lusta
Lehet szépíteni a dolgokat, de eddig Bokros állításait senki sem cáfolta. Mellesleg nem csak Bokros esetében van így Hatalmas terelések vannak, legyingetések, de a lényeget nem cáfolják, mert az igazságot nem lehet cáfolni.
Eladott Ország
nepszava.us/bokros-lajos-magyarorszag-miniszterelnoke-fasiszta/
A magyar kormány az adófizetők pénzén hazudozva, állami politika rangjára emelte a gyűlöletkeltést. Bolond lett a kormány, írtam korábban. Igen ám, de ez életveszélyes bolondság. Vajon mi lehet a cél? Nyilvánvaló kormányzati kudarcaik nyomán véres polgárháborúba taszítani az országot csak azért, hogy a Fidesz tovább uralkodhasson és lophasson?
bencemacska
@1magyar: ma, 12:15
Tényleg? Annyi cukrot adott nekik?
Miért ették meg mindet?- :))))
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 14:33
Fidesz = Orbán = Fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.