Már régóta keringtek iparági pletykák arról, hogy komoly bajban van a Green Travel, akinek az ügyfelei most Törökországban rekedtek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Jóval több mint tíz évet kellett várni ahhoz, hogy megszülessenek az első fokú ítéletek a brókerbotrányban. Forró Tamás boldogan várhatta az új esztendőt, hiszen a Nap-kelte korábbi “sztárriporterét” felmentette a bíróság a vesztegetés vádja alól. Pedig nem aprópénzről volt szó: 2003-ban arról írtak, hogy a Forró és felesége tulajdonában álló Tízezer Kft. számlájára egy off-shore cégen és Kulcsár Attila egyik arab kapcsolatán keresztül összesen 164 millió forint érkezett.
pestisracok.hu/forro-tamas-besugo-tartotisztjenek-o-elsosorban-riporter/
sokanvagyunk
Az utazási irodának ugyanúgy partnerei voltak azok a szállodák melyeket ők foglaltak le, mint az utaztatott személyek. A szállodák azonnal léptek, és kivágták szobáikból a közös partner által megkárosított vendégeiket. - Szívjon mindig a gyengébb. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.