Semmi érdekes nincs az Orbán Viktor Facebook-oldalára feltöltött videóban, amiben az egyiptomi elnökkel való találkozásáról számol be. Egészen a végéig.

Annál a pillanatnál ugyanis, amikor láthatóan már maga is épp megunná a monológot, láthatjuk, ahogy a miniszterelnök egyszerre gazolni kezd a Vigadó előtti járdán. 

Hogy miért, azt egyelőre mi sem tudtuk megfejteni. 

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mániás depresszióban szenved. A mániás depresszió tünetei többek között:ún. gondolatrohanás, bizarr viselkedés a társadalmi szituációkban, gátlások csökkenése, nagyzási hóbort stb.
orvosilexikon.hu/cikkek/depresszio
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@reseva: A Parkinson-kórra utaló jel, hogy a betegség előrehaladtával Hitler, mindig fog valamit a kezében, hogy ezzel nyomja el a remegését. A korabeli felvételeken jól látszik, ahogy például mindig fog a kezében egy pár bőrkesztyűt. Dr. Theodor Morell kezelőorvosa is igazolta a betegségét. A neten ilyen fotót per pillanat nem találtam.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Meg kellett volna segíteni, jobb vagy bal csüddel úgy, hogy a víznyelőbe szorult volna a burája.
papa.49
@Eladott Ország: Nem rossz gondolat)))))))))
micfild
@karma1: Igazad van.. - az régóta egyértelmű hogy elmebeteg.
és tudod min gondolkodom... hogy ezt a közvetlen környezete pontosan tudja és nem mernek semmit tenni. Anikó asszony bizonyára retteg. rá kell nézni arra a nőre.. olyan mint egy felmosórongy,
karma1
@micfild: Igen, ahogy irod, a kozvetlen kornyezete TUDJA nagyon jol, hogy elmebeteg, de ok megis hasznaljak ot, hiszen orban alairasa kell minden olyan papirra, amibol penzt tudnak kisajtolni.
orban nelkul minden penzcsap kiszarad. (jo-jo, 2020 utan igy is, ugyis kiszarad, de most meg kell hozza orban)
Na majd akkor fogja a kornyezete "hirtelen" nagybeteg agybetegnek nyilvanitani, amikor mar szart se fog erni az alairasa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.