Az őrület fokozódik. Orbán és bagázsa nem pihen, folyamatosan háborúzik, harcol, csatázik, most éppen Soros ellen. A hatalmukat ez élteti, ez tartja fenn. Ha nincs ellenség, kreálnak egyet, mert a kimondható legyen, csapataiknak harcban állnak.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Miért kell folyton harcolni? A háborúnak már vége. A következő meg még nem kezdődött el. Most szünet van, egyél perecet. A problémával meg nem harcolni kell, hanem meg kell oldani.
/Hofi /
Úgy néz ki Gyurcsány, Brüsszel lekerül lassacskán a napirendről. Marad Soros. Elég jó színben van még az öreg, de bárhogy is nézzük, már 86 éves. Túl sok már nem lehet neki hátra. Szóval gondolom Orbán-berkekben már lázasan keresik az utódját. Kell valami inter galaktikus sátán, aki a háttérből irányítja a világ harcát az Orbáni édenkert ellen és szervezi, támogatja, pénzeli, sőt talán ő maga szüli a hazaárulókat, akiknek a nemzet elpusztítása a legfőbb céljuk.
A grazi klinika szarul teljesít!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@nyanya001: Szerintem Soros, ha akarná akkor a jövő héten az ország összes közútja mellett 2 méterenként lenne egy-egy Orbán lop, beteg, pszichopata, tolvaj, illiberális majom... óriásplakát. Mindkét oldalon, kivilágítva. Mert Soros mondjuk rááldozta a fél napi jövedelmét...(mert Mészárostól sokkal gazdagabb)
Orbán gyártott a híveinek egy mumust, összeszarják tőle magukat, ahogy azt elvárja a vajda.
-Féljetek, gyűlöljetek, mondá Orbán, addig se azzal vagytok elfoglalva, hogy miért is lett a hazánk Európa trágyadombja!
Vagy, hogy miért nem lesz időben nyugdíj és egyéb járulék. kifizetés:24.hu/fn/penzugy/2017/07/05/keshetnek-a-nyugdijak-bajban-a-folyosito/
papa.49
@bencemacska: @lópicigáspár: Most hogy mondjátok beugrott, hát hiába öregszem...
Pálinkafőző Rézüst
@Perwool: na de mi lesz, ha Soros meghal? Ki, mi lesz a következő útálnivaló, mit fog megint vizionálni ez az elmebeteg szerencsétlen? Kezdhet rettegni, aki valaha is támogatta ezt a beteg gerinctelen emberszabásút...
A @verőce21: meg kubatovlistázik itten... :))) Akárcsak a rühes haverja... :)))))
Perwool
@Pálinkafőző Rézüst: Hmm, nem tudom, de biztos lesz!
Még soha nem sikerült egy menetelő horda véleményét se megtudni Orbán liberális múltjáról. Meg a komcsiról sem. A jelenéről is csak "libsibolsihazaárulózás" szintjén. Csak jövője van. Fényes jövője. Mint Rákosi elvtársnak.Orbán aktív kommunista, majd liberális volt, mindenből egy kicsi.Ma nálunk mindenki hazaáruló, libsi aki nem csápol 2 kézzel a kormánynak.Amúgy mi az a hazaárulás? Gondolok itt arra, hogy pár éve még az oroszokkal való cimborálás, vagy az állami földek eladása, Paks2 is az volt. Ma meg nemzeti érdek...Orbán szent! Sose volt KISZ vezér.Sose volt besúgó.Sose volt Soros ösztöndíjas.Sose volt liberális pártvezér.Sose volt a Liberális Internacionálé alelnöke (8 éven át.)Sose baszogatta a KDNP-s képviselőtársait azzal a szöveggel, hogy "csuhások térdre, imához".Szerintük Orbán egy keresztény isten, aki köztünk járkál és megváltja a világot. Miután kinőtte a bolsevizmust, ateizmust és liberalizmust, keresztény lett. Átlagon felüli keresztény, hisz reformátusként kezdte, aztán egy szép nap katolikusra váltott.Tehát most épp római katolikus, de figyelve moszkvai ténykedését, közeledik az ortodox időszaka is. Vajon mire gondolják megoldásnak a szokásos haza árul​​ózást és a libsi bolsizást. Ugyanis csak kb. annyira értelmes, mint mikor valaki a duda nyomkodásától reméli a dugó megszűnését.
Az is kérdés, hogy meddig lesz ellenség keresés, mert ha még évekig, akkor jó nagy szarban vagyunk, erről a pontról el kéne mozdulni. Jelenleg a jövőkép nem létezik..vagy csak olyan, hogy tanulj és menekülj innét... ami azért nem túl lelkesítő valljuk be.
quadrocopter
@nyanya001: Csak egyszerűen, mert úri nevelésben részesültem: a piszkos qrwa anyjukat! Oszt' jó napot!
A rák látogasson el valamennyihez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.