A CEU-ügy volt az utolsó csepp, mielőtt áprilisban kilépett a KDNP-ből Lukácsi Katalin. Azóta nagyot fordult vele a világ.

Az exképviselő Facebookon közölte, hogy részt vesz a szombati melegfelvonuláson. Mint írja, szembe akar nézni saját előítéleteivel, "és mert nemcsak az élet, hanem a keresztény szolgálat is a komfortzónán kívül kezdődik".

Lukácsi osztja a nézetet, mely szerint Jézus is részt venne (vesz) rajta. Olyanok között lehet(ett) őt megtalálni, akiket vallási közössége bűnösnek bélyegzett, és kirekesztett magából" – írta a kiugrott KDNP-s.

 

(HVG)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A többi megnyilatkozását nem ismerem. De ez alapján nem csodálkozom, hogy nem érezte jól magát abban az alomban. Valóban, nem sok köze volt hozzájuk.
GeoCravker
A magam részéről folytatom a sok éves hagyományt. Idén sem megyek ki a Pride-ra.

Jézus nevében nem nyilatkozom. Nem vagyok elég bátor ilyesmihez. Alkalmasint szerintem magánügy.
human
@namihami: Ráadásul nem mindegy, ha valaki olyan pártból lép ki ami még akár 20 évig lophat tovább vagy olyanból aminek süllyed a hajója. És itt megemlíteném azt a CEU-n tanító fideszes professzor asszonyt aki csak akkor kezdett el panaszkodni mikor veszélybe került az állása. Na ő már a süllyedő hajós eset.
Jozefina
Hát a kijózanodásnak is van átfutási idelye. Nála szerencsére már bejött!!! Lukács Katalin üdv a felszabadult, új világban!!! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.