20 ezer eladott jeggyel Lázár János szerint megtérülő beruházás a felcsúti kisvasút, változtatnának a CSOK feltételein és a panellakók számára is készül program.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ez a Lézer-Piszkos-Hazug János egyre ostobább lesz, mondjuk neki kötelező is annyi pénzért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ez a Lézer-Piszkos-Hazug János egyre ostobább lesz, mondjuk neki kötelező is annyi pénzért!
Eladott Ország
A magyar adófizetők meg boldogok, hogy valóra válthatják a küldetéstudatos sérült lelkű egyén gyerekkori álmait. Aki most csapkodja a térdét, hogy még egy kisvasútügyi kormánybiztost is megfizettet a néppel azért, hogy matrica-gyűjtéssel ösztönözze az ösztönözhetetlent. Ja, és újabb 3,6 milliárdot különíttet el az adóikból, hogy tovább épülhessen-szépülhessen Felcsút és környéke. Gasztrosétány még amúgysem volt a pusztában. Majd most lesz. Úgyhogy üzenem Brüsszelnek: pontosan ugyanolyan hülyék vagytok, mint azok, akik itt naponta helyeselnek annak, hogy a magyar GDP 4-6%-át kitevő összegekből Orbán és bűnbandája jól élhet. Lehet abszurdnak nevezni a Brüsszelnek még mindig nem nyilvánvalót, de attól még igaz: a hatalommal való visszaélés és a közpénz hűtlen kezelése a szürke hétköznapok részévé
silányult. A magyar és az európai közpénz pedig régóta nem a köz céljait és érdekeit szolgálja.
És igaz ugyan, hogy nem Brüsszel választotta meg kétszer egymásután ezt a maffiát, igaz, hogy nem Brüsszel dolga legalább a fejét felemelni arra a hírre, hogy hivatalban lévő miniszter ellen vallanak 10 milliós kenőpénz ügyében, de a Felcsút-Alcsútdoboz között kanyargó , évek múltán masszívan rozsdásodó abszurd vasúti sín örök mementóul szolgál majd minden magyar és európai adófizető számára: ez történik, ha beleszarnak abba, hogy kiket juttatnak hatalomra. Budapesttől Brüsszelig.
Eladott Ország
"Lázár még sorolta, milyen jók a gazdasági adatok" .Nos íme a gazdasági adatok, hogy a seggbuta számtani analfabéta Lúzer Faszjankó is megértse:
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/01/gki.jpg
Még mindig van bőr a pofádon, Lúzer Jankó?
Hellcat
Jó amit bekamuztatok a tanulmányba ott ok...na de a valóságban?
papa.49
Na tetves lézerpiszkosszarjankó akkor TE FOGOD ÁLLNI AMIT AZ UNIÓNAK VISSZA KELL PERKÁLNI VILÁGOS!!!
ila51
Akinek benne van a keze , felraknám reggel , és ott cocokáztatnám le , fel estig. Ne legyen kihasználatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.