Mégis megépítik a villamosvonalat Szeged és Hódmezővásárhely között. Vitaanyag készül a panelbontási programról. Kormányinfó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
,,Lázár: A felcsúti kisvasút nem Orbán vagy Mészáros miatt épült"

Akkor mi a 3.14csának b@sztátok el erre az eus és a közpénzt te elmebajnok?
B+ hamarosan lekörözöd Pinocchiót is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Hát persze, hogy nem orbán vagy mészaros miatt épült, hanem mert tiltakoznak ellene. Sőt, ha tovább tiltakoznak, megépül Bicskéig, de lehet, hogy Moszkváig. Teccik érteni???
papa.49
Még az útépítéshez, nem hiszem, hogy mindenki tudja elkezdték ,,építeni,, a 44 főutat is Tiszakürt és Kondoros között, na mit gondoltok hol a jelenlegi út tól északra...
Jelenleg Tiszakürt bejárójánál csinálják egy felüljáró földmunkáit, meg kb onnan 1 km. szintén, és a 442 út vége előtt 2 km. szintén...
Ebben csak az a rázós, hogy így a Kőrösre építeni kell egy új hidat...
Állítólag az egész közel 60 km gyorsforgalmi út 2019 tavaszára lesz kész!!!
Hát majd meglátjuk!!!
lusta
˝Elárulta, hogy a most felújított vasútvonal régen amellett a ház mellett húzódott, ahol a gyerekkorát töltötte. A kormányfő hozzátette, hogy mindig arról ábrándozott, egyszer majd ő is “hajtányolhat”.˝
Hát Lézer Jankó egy kissé mellé lőtt.
namihami
NEEEEEMMMMM?
Akkor biztos a demonstráló tömeg követelte ki az állandó lázadás és tüntetés révén. És a Gazda csak engedett a tömeg haragjának és igényének.
Elvégre, hogy máshogy lehetett volna?
Veleda
Ezen a kisvasúton csak az iskolás gyerekek utaznak az osztálykirándulás részeként. Aztán megnézhetik a Pancsó Arénát, + az Alcsúti Arborétumot. Slussz. Semmi több:))
Jozefina
Nagyon elmebajos janó, akkor ki miatt?? Kérte valaki??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.