A héten Heisler András nagy utat járt be, hétfőn még úgy találta, hogy a kormány szándéka biztosan nem az volt, hogy szítsa az antiszemitizmust, csütörtökön már nyílt levelében arra kérte a regnálót, hogy szedjék le a gyűlöletkeltő plakátokat, mert elérték céljukat. A plakátok maradnak, de Orbán kommunikátorai válaszoltak.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Vajh mire gondolhatott Őfenesége

Persze az az igazság, hogy csak nagyon buta

Mottó:
Csak úgy szólok;
Annak idején, bár sokan éltek vele,
de nem volt kötelező, sőt még elvárt
sem a „Heraus mit uns! ”!

Mint ismert „Hesler András levélben kérte Orbán Viktortól a sorosozó kampány leállítását, mert az szerinte alkalmas kontrollálatlan, akár antiszemita indulatok keltésére is”.
Az MTI tájékoztatása szerint „Orbán Viktor válaszolt Heisler Andrásnak, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége elnökének.”. Melyben a szokásos parasztvakítása, hogy „amit tesz, azt a nyugati, európai civilizáció védelmében teszi.” és, hogy „Itt és most mindannyiunk élete, gyermekeink, unokáink jövője a tét”, csupán annak előrevetítette, hogy szerinte a nagy harcban lehetnek egyéni sérelmek! =))
Azonban ez retardált dagadt törpe tovább is ment:
Egyfelől kioktatta Heislert, hogy „az illegális migrációval "az intolerancia kultúráját és a növekvő antiszemitizmust importáljuk Európába”.
Majd odavágta, hogy „csak azért nem kivételezhet Sorossal, mert zsidó”.
Végül „felelősségem, hogy megvédjem hazánkat és Magyarország polgárait … aki Magyarország biztonságára tör, azzal szemben mi származásra, vallási hovatartozásra, vagyoni állapotra tekintet nélkül érvényesítjük a magyar állam politikai és jogi erejét”, majd pökhendien odavágta, hogy„Ön sem akarhatja, hogy e tekintetben származásuk szerint különbséget tegyek Magyarország állampolgárai között”! =))
A szavakat közreadó portálok persze más-más módon értékelik Őfenesége szavait, de csak árnyalatiban térnek el abban, hogy Orbánt meglepte a zsidó vezető levele. Ahogy az egyikük fogalmazott: Orbán nem ezt várta volna a zsidóktól, sokkal inkább egy kis segítséget! =))
quadrocopter
Hát persze, majd a kertek alatt, ki nem mondva, de "háttérhatalmazott" zsidók, öszefogják törni magukat, hogy egy Horthyt imádó, ostoba szarházi rezsimnek segítsenek a paranoiás, minden hatalmával egy zsidó származásút támadó idegbeteg gyűlöletkampányában!
Az a zsidóság hazai vezetőit minősíti, hogy szeretnének a rezsimnek is megfelelni, meg az emberségességnek is! Most a kettő együtt nem működik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.