3,4 milliárd forintba kerül a vizes világbajnokság megnyitóünnepsége. Ez tán kicsit drága egy olyan két órás programra, melynek valódi értelme nehezen értelmezhető. Tudjátok arról a giccsbe hajló ún. „kultúreseményről” van szó, melyet minden nagy világjáték elején tartanak kötelezően, és amibe igyekeznek belesűríteni minimum két évnyi Eurovíziós dalfesztivál életérzést.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Akármit csinálnak, minden ilyen álságos, hazug!
A kisebb kormány meghirdetése után többszörösére duzzasztott adminisztráció, a kormány működésére meghirdetett közbeszerzési stop utáni sokmilliárdos gépkocsi és bútor vásárlás, szerény, rongyrázás nélküli kormányzás meghirdetése után százmilliárdokért várba költöztetett Orbán terve, az ötszörösére duzzadt úszó VB költségvetése - mind mind azt mutatja, hogy ezeknek csak a piár, a hazug jelszavakkal való ál kormányzás megy, de a valós gondjainkhoz semmi közük.
Ezek nem kormányozni akarnak, hanem uralkodni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Szégyelljék magukat a rendezvényszervezők! De egyébként is ha valamihez nem értenek miért csinálják, főleg a mi pénzünkből?
Clavigo
Minek illemhely.. ? Nemzethhyy és körötyénszájszagú értékek szerint a környéket fogják tele vizelni a látogatók., Felsőcsutkán sincs nyilvános klozet,,..oszt jó napot.
sokanvagyunk
Nyugi, lesz majd, fizetős. A megcélzott bevétel: 3,4 milliárd.
Nessy
Lehet, hogy a szervezőknek nem kell sem kis, sem nagy dolgot intézniük, ők kiizzadják!
Ennyire nem lehetnek figyelmetlenek! Vagy mégis? Lényeg a látvány!
A nézők meg vegyenek az eseményre Tena nadrágot, vastag betéttel!
Idióták!
kisrigó
Össze-vissza hablatyolnak, de nincs tájékoztatás, hogy hol tart a jegyeladás, mekkora lesz a ráfizetés, mert biztos az lesz. Ja, hogy keményen dolgoznak azon, hogy mit hazudjanak, bele a képünkbe, meg a nagy magyar, körösztyén éjszakába!
Eladott Ország
index.hu/gazdasag/2017/01/05/kozvece_budapest/
Ameddig viszont nem történik semmi, addig marad a Budapesten telített hólyaggal sétálóknak a 85 darab működő közvécé, a bokor vagy a cukrászda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.