Pisztolyba, gépkarabélyba,de sörétes lövedékre és vaktöltényre is szükség van. Több mint hatszázezer lőszerre írt ki közbeszerzési eljárást a múlt hét végén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - írja a Magyar Idők. A napilap cikke szerint az érdeklődő vállalkozások akkor nyerhetik el a megbízást, ha megfelelnek a védelmi és biztonsági beszerzésekről szóló hazai jogszabály feltételének, elsődlegesen is annak, hogy minden szükséges engedély meglétét igazolni tudják. Emellett referenciaként fel kell mutatniuk az elmúlt három évből két olyan üzletet, amikor minimum harmincmillió forint értékben szállítottak lőszert valamely megrendelőnek, a jogi előírásokat betartva és az adott szerződés pontjainak is maradéktalanul megfelelve.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mi ez? Készülődés a választásokra, vagy a forró őszre? És mindezt ellenünk? Bár, a Török minta adott... :(
CsipkeRózsa
Mihez kell a NAV-nak fegyver, lőszer? Ki ellen akar harcolni, vagy védekezni?

Matolcsy is ellátta az MNB-t fegyverekkel, Orbánnak ott van a TEK teljes ellátással, Kövérnek a parlamenti fegyveresek, Ádert is biztosítják éjjel-nappal. A katonaság, rendőrség is őket védi.

Mire készülnek, fegyvertelen emberek ellen akarják még jobban feltölteni a készletet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.