Brutális ütközést rögzített egy vásárosnaményi lakos térfigyelő kamerája. 

A felvételen a család németjuhász kutyájának utolsó pillanatai láthatók. Jön ugyanis egy részeg sofőr, aki elveszíti uralmát a járműve fölött, és fékezés nélkül letarolja a kerítést, a kutyust, majd a ház falába csapódik.

A 30 éves helyi férfi, aki az autót vezette, könnyebb sérüléseket szenvedett, a kutya viszont az ütközés következtében elpusztult. 

A rendőrök a sofőrrel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a 30 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást – olvasható a rendőrség honlapján.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lac008
Büdös retkek,nemhogy az oszlopot kapták volna telibe!Szegény kutyus többet ért,mint ez a kettő kormos nyakú az egész pereputtyával együtt!
nezelodo
Ugye mekkora veszélyt hordoz egy egy térfigyelő kamera? Nem lehet ám bizonygatni, hogy nem is vezette azt az autót senki, vagy meg sem történt, ami megtörtén! Persze néha a tudatlan kedves szomszéd is beleszaladhat a "tv-be", és onnan ismerjük meg ki a lakótársunk.
papa.49
Ha van kellő ,,HÁTSZELE,, már holnap újra vezethet...
nezelodo
@papa.49: Hogyne lenne, nem láttad a járását? A nézését most nem láthattad, mert, sunyítva elletyegtek a karika lábaikon. Ennek ellenére majd azt vallják, nem ők voltak a kocsiban. Valószínű a rejtett erőforrás sietett úgy a melóhelyre.
dr. prédikátor
Nem értem! Ezek a mozdonyszőke svédek mit randalíroznak itt???
qxy
@dr. prédikátor: Mert " Meg tehetik" Ki látott romát Autó vezető tanfolyamon? és ezt a rend szervei is tudják. Vagyis, " szabad nekik" Engem egyszer amikor igazoltattak és közbe ott driffeltek a romák a nagy béjenvéve, szoltam is a rendőrnek,- Nem őket kellene inkább basztatni ? én fizetek mindent rendesen ők meg azt sem tudják mi az adó meg a jogosítvány. .Azt mondta a rendőr,.- Ez nem magára tartozik. Én meg büntetést kaptam mert azt mondtam neki , hogy az anyád meg rád tartozik te köcsög seggel a szád felé.Már a szociba is gond volt amúgy is a Magyar vezetési kultúrával. A teszkó előtt is a sok roma kiszállt a ladábú,hol álltak meg? a rokkant parkolóba jött a rendőr , nagy vita, az öreg roma mama azt mondta.- Ne büntesse má meg azunokámat hisz ólvasni sem tud. kis sírás rívás és elengedte a rendőr. Oda szóltam a rendőrnek. Nem tünt fől hogy analfagabba a vezető te barom? Hát nem.
Fradigege
Kőkemény a törvényünk. Nincs visszatartó ereje. Ezért történhet meg ez. Ki a húnyó?! Pintér elvtárzs és a zsírmoréja.
wagabund
@papa.49: 8.45..
jól látod, már dolgoznak a zügyön...
...Tisztelt bírónő! A kerítés, meg a ház volt rossz helyen, a kutya meg mért volt szabadon?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.