Demeter Márta a Ghaith Pharaon-ügy kapcsán megerősítette lapunknak, 2018 után minél hamarabb helyre kell állítani az ország védelmi rendszerét, ugyanakkor a szaúdi milliárdos esetében látni kell a szándékosságot is a magyar hatóságok részéről.   A független országgyűlési képviselőt azután kerestük meg, hogy Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) vezetője levélben ismerte el neki, Ghaith Pharaon honosítási kérelemmel fordult az akkori Bevándorlási-és Állampolgársági Hivatalhoz (BÁH). Az ügy pikantériája, hogy a BÁH korábban ezt tagadta, Demeter Márta három alkalommal is próbálkozott betekintéssel, ám a hatósági iratanyag ránézésre is hiányos volt. Hiányzott a tartózkodási engedély kiadásának konkrét folyamata, a pénzügyi háttér, az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) ás a TEK szakvéleménye - és persze hiányzott a honosítási kérelem is. A gyanút csak erősítette, hogy tartalomjegyzék sem szerepelt az iratanyagban, így semmiféleképpen nem lehetett egy lezárt akta. Demeter Márta...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem tréfa: bizonyítékokat hoztak nyilvánosságra – Orbán irdatlan slamasztikába kerülhet
Dokumentumok bizonyítják, a kormányfő kérte, hogy engedjék be a körözés alatt álló szaúdi milliárdost Magyarországra. – írja a hirtv.hu.

A miniszterelnök személyesen felelős, hogy a januárban meghalt szaudi milliomos Ghaith Pharon beléphetett Magyarország területére. Harangozó Tamás a honvédelmi és rendészeti bizottság szocialista alelnöke szerint nagyon sok dokumentum bizonyítja, hogy személyesen Orbán Viktor kérte, hogy engedjék be az országba a nemzetközi körözés alatt álló milliárdost. A képviselő szerint üzleti érdekek álltak a döntés mögött. Arról írt az index tegnap, hogy a milliárdos halála előtt magyar állampolgárságot szeretett volna szerezni.

„A vezetők, a szervek vezetői azok, törvény adta kötelessége például egy nemzetbiztonsági vagy egy honvédelmi bizottsági ülésen, akár zárt ülésen is minden dokumentumot bemutatni, és egyenes választ adni” – hangoztatta Harangozó, aki szerint az egész Pharaon-ügy arról szól, hogy „itt volt egy politikai megrendelés, le van írva a külügyminisztériumnál, a tartózkodási engedély kérelemben, hogy Orbán Viktor kéri, hogy ezt az embert engedjék be, ez nem az ellenzéknek a vélelme, a hivatalos dokumentumban le van írva az első kérelemnél, amikor beengedték Magyarországra, hogy a miniszterelnök találkozó érdekében kéri, hogy engedjék be”.
pestibulvar.hu/2017/07/20/orban-viktor-2/
nyanya001
gepnarancs.hu/2017/07/kozos-foton-orban-viktor-es-ghaith-pharaon/#.WXLrYNV23SE.facebook
A fotót 2014. november 9-én töltötték fel egy jordániai hírportálra, pár héttel azután, hogy Pharaon vízumigénylést nyújtott be.
Bár azt már eddig is lehetett tudni, hogy Orbán Viktor díszvacsorán találkozott az egyebek mellett terroristák pénzelése miatt nemzetközi körözés alatt álló szaúdi milliárdossal, Ghaith Pharaonnal, most kiderült: még egymás mellé is ültették őket. Legalábbis ez látszik a Magyar Nemzethez eljutott fényképen, amely a jordániai Ammon News nevű hírportálra került fel.

A képen látható, hogy a kormányfő nem a vacsora házigazdájának számító jordán tiszteletbeli konzul, Zaid Naffa (aki a fotón Orbánnal szemben, állva látható) mellett ül, hanem Pharaon jobbján. Vagyis az esemény szervezői gondoskodtak róla, hogy legyen alkalma megismerkednie Magyarország miniszterelnökének a nemzetközi bűnüldöző szervek által keresett szaúdi milliárdossal.
Mocskos féreg !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.