Ez a Nemzetstratégiai Kutatóintézet kutatásából derül ki. Orbán Viktor 18,2 % Kossuth Lajos 15,5 % Széchenyi István 11,8 % Petőfi Sándor 9,5 % Áder János 6,6 % Mi ez? A Nemzetstratégiai Kutatóintézet felmérésének az eredménye, amit Bali János, az intézet igazgatója ismertetett a Tusnádfürdőn megrendezett Bálványosi Szabadegyetemen – tájékoztat az Index. A felmérést "a magyar társadalom körében" készítették, és arra vártak választ: melyik történelmi vagy ma is élő személy képviseli a legjobban a magyar nemzetet? A válaszadók három személyt jelölhettek meg, és Szent Istvántól Hosszú Katinkáig sokféle válasz érkezett. De a fenti az élmezőny. "Ezt nem mi mondjuk, hanem a magyarok" – mondta Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Elolvastam. Felborultam mint a cib-bank maci.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Mit lehet várni egy szőrös talptól, aki benyalta magának a kettős állampolgárságot, és jól él a Mi pénzünkön.
Normális erdélyi magyarnak más a véleménye. Ők a 81.2%
papa.49
Hiába kérem a sok pénzért NYALNI KELL KEMÉNYEN )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kokopelli
@Pálinkás Pál: (19:11)... jaó..!
...de a bentlakók azért hevesen tiltakoztak,mert a győztest ismerték!
Tőlük transzportáltak át Graz-ba anno a kis potrohos szobatársat! :=)
Hellcat
orbán kossuth egykutya de a többivel ne emlegessük őket együtt mert se Széchenyi se Petőfi szarát nem ehetnék meg ...kossuth beleszólt mindenbe még abba is amihez nem értett populista volt aztán mikor forró lett a talaj lelépett az államkasszával...annyi a különbség, hogy a qrbán épp viszi a kasszát.
kisrigó
Mindenki tévedésben van! Orbán az ISTEN! király! Mondta az egyik ápolt, aki Napóleonnak képzeli magát. Megérdemli a tövis koronát, de ez még titok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.