Németh Szilárdot, Bakondi Györgyöt, de még Georg Spöttlét is túlszárnyalták migránsgyűlöletben Tusványoson. Tökéletes helyzetkép a kormánykommunikáció állapotáról 2017 nyarán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Minden evben elmennek posvanyosra "szabadegyetemesdit" hazudva, es ott probalgatjak ki a kovetkezo evre szant propagandajukat.
Csak ott mertek, eloszor kimondani, hogy illiberalis orszagot epitenek Magyarorszagon, ott vazoltak fol az "unortodox" gazdasag kepet,: egyaltalan: csak ott merik magukat kovetkezmenyek nelkul kinyilatkoztatni, mivel mindig viszik magukkal a hordozhato seggnyalokat, akik bologatnak lelkesen az osszes baromsagukra, es az eloadasok utan csak kaja-pia van, riporter nyista...
Hat ok tudjak...
De szamoljanak az emberek alapveto eletosztonevel is otthon, mert ha ebben is , mint a sorosozasban "tultoljak a biciklit", akkor a hatas pont az ellenkezoje lesz a vartnak, vagyis az emberekben az lesz, hogy BARKIRE szavaznak, csak nem a fideszre.
Ha ez kell nekik, akkor csak csinaljak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Nessy: Te miről beszélsz???Az ide beáramló hordaléknak kb 5% -a látott háborút...Ja kérem,az hogy otthon ezek halomra ölik egymást a dolgos hétköznapokon,mint népi játék,az magasról nem érdekel...
Nessy
@Pálinkás Pál: Azért anno európaiak bombáztak európaiakat. Bár, lehet, hogy rosszul emlékszem.
Pálinkás Pál
@Nessy: Nos igen...valóban volt háború...a Balkánon nem is olyan rég...de valahogy nem emlékszem hogy a háborúk alatt az európai népesség nekiállt volna elözönleni Afrikát...vagy rosszul emlékszem??
Cefi
@Pálinkás Pál: Aztán meséld el kis helyi Nóbel díjas, a pénzért beengedett pár ezer ellenőrizetlen migránsbűnöző ellen miért nem nyitod ki a nagy pofádat?
Perwool
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék.
S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád"
​/​Friedrich Nietzsche​/​
Pálinkás Pál
@Cefi: Azokat is kidobni ugyanúgy...orbánékkal együtt!!! Vagy talán olvastál tölem valaha olyan hozzászólást hogy a kötvényeseket szívesen látom??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.