Szabályos ostrom alatt van a BKK Facebook-oldala, idézzük a legütősebb kommenteket. Ahogy arról beszámoltunk: éjszaka, a lakásából vitték el a rendőrök azt a 18 éves fiút, aki felhívta a BKK figyelmét, hogy biztonsági rés található az elektronikus jegyrendszerükben, és 50 forintért lehet bérletet venni. A rendőrállami intézkedésre válaszul az emberek megrohamozták a BKK Facebook-oldalát, szabályosan záporoznak a felháborodott kommentek. Ezekből idézzük a legjobbakat: „Egyszerűen undorító, hogy önzetlen, jószándékú segítségért meghurcoltattok a kommandósokkal egy 18 éves fiút. Innen picit nyugatabbra az ilyen “hekkerek” pénzjutalmat és köszönetet szoktak kapni a cégektől, ha ilyen súlyos hibát találnak a selejtes rendszerükben.” „Jelentsetek fel engem is, amiért szar értékelést adtam!” „A Google, a Facebook rengeteg pénzt fizet azért ha valaki rámutat az alkalmazásaik hibáira. A BKK feljelentéssel köszöni meg.” „Tisztelt BKK! Az etikus hacker srác feljelentése az...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
"Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!"
(Bacsó Péter: A Tanú)
nusika
Farkas Flórián ??? milliárdot sikkasztott, nem tud elszámolni,nem is akar! és még ki is segítette ua a kormány!!! ez egy kis kedves gesztus ??? Örvendeni kéne, hogy hamar rájönnek a hibára!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok