A kormány, miközben sokfrontos harcot vív a gazdasági és egyéb menekültek ellen, stikában maga hoz be vendégmunkásként gazdasági menekülteket. Akik közül állítólag sokan már tovább is álltak tehetősebb EU-tagállamokba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Apróság. Valaki felelősségre lesz vonva a ne vedd el a magyarok munkáját plakátok miatt?
quadrocopter
Megint megbukott a mocskos mutatványuk! Csak ennyi történt, miközben Posványoson nyomják a "veszélyben a haza" pudvás nótát!
lusta
Apróság. Valaki felelősségre lesz vonva a ne vedd el a magyarok munkáját plakátok miatt?
Cefi
@lusta: Ezért nem eszem oreot. Elvette a pilóta keksz munkáját.
A kormány meg elhúzhat a halál faszára. Oszt' jónapot.
papa.49
A ,,vendégmunkások,, meg szó szerint értik a jelzőjüket, és el is húznak rögtön nyugatra !!!
nevemnick
,,Olyanok vagyunk akik megérdemlik a sorsukat... pedig csak fel kellene rúgnunk a vizes vödröket, és kiönteni a patkányokat bűzös járataikból...,,

Krassó Gy.
Perwool
Rogán és bűntársainak a letelepedési kötvényeiken keresztül 16 ezer "jómigráns" érkezett...családegyesítéssel jó ha megússzuk 60 ezer alatt...Mit megússzuk, megússza Európa.

alfahir.hu/2017/07/18/letelepedesi_kotveny_fidesz_orban_viktor_pinter_sandor_bevandorlas_rogan_antal_habony?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201707

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.