Összesen 120 napjuk van az aláírások összegyűjtésére. "Egyetért-e Ön azzal, hogy köztulajdonban álló gazdasági társasággal foglalkoztatási jogviszonyban álló személy onnan származó éves jövedelme a köztársasági elnök tiszteletdíjának éves összegét ne haladhassa meg?"

Forrás: 24.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@human: Nagyon elrugaszkodtak a magyar vezető fizetések és egyéb juttatások, mert a nyugat-európai színthez mérik, holott a magyar átlaghoz lenne reális!
Equus
a mindenkori minimálnyugdíj 10x-ese reális bér lenne.
human
@quadrocopter: Hogy melyik pozícióban mi a reális és az etikátlan fizetés nem tudom. Bizonyos pozíciókba jó lenne ha szakember ülne és nem egy báb vagy haver.
human
@quadrocopter: Vedd figyelembe, hogy amennyivel többe kerül egy hozzá értő vezető annak a munkája a bér többletkiadásának akár százszorosát is visszahozhatja. Erre jelenleg nincs kilátás a közeljövőben, de talán majd egyszer.
quadrocopter
@human: Aztán a vezető vagy érti, amit csinál vagy nem és ez utóbbi a jellemző, ezért vannak mellette szakemberek is!
human
@quadrocopter: Jogos. Bár inkább szakpolitikusnál jellemző, hogy mivel nem ért teljesen a témához jó pár szakértőt alkalmaz. Úgy gondolom, hogy állami vállalat élén akkir is szakembernek kell ülnie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.