Egyre dagad a kormányközeli média, a független média pedig az agónia szélén tántorog - a kormányközeli médiakonglomerátum hosszú távra rendezkedik be, évtizedekig fenntartható rendszer épül ki a szemünk előtt. Az egyre szürkébb médiasokszínűségért túl egyszerű lenne a kormányt vagy a társadalom közönyét bírálni - súlyos elmaradások vannak a rendszerváltás óta. De a lényeg ugyanaz: a kritikus tömeg már egy ideje leginkább a megbízható információkat olvassa és hiszi el. Egy médiaelemzővel beszéltünk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Hiszen a Fidesz évtizedekre beágyazza kormányzását, a médiagépezet csak ahhoz igazodik. Azt hiszik, hogy a kettő együtt jár.
Pálinkafőző Rézüst
@CsipkeRózsa: a dolgok jelenlegi állása szerint jól hiszik... :((( A józan ész, és a normalitás immár csak álom marad ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.