A felnőtt magyar lakosság több mint háromnegyede támogatta, hogy Magyarország rendezi a vizes világbajnokságot, és a lakosság döntő többségére pozitív hatással van, ha kiemelkedően teljesítenek a magyar sportolók – derül ki a Századvég Alapítvány felméréséből. A felnőtt magyar lakosság 78 százaléka támogatta, hogy idén Magyarország rendezte meg a vizes világbajnokságot, míg csupán a megkérdezettek 16 százaléka ellenezte, 6 százalékuk pedig tartózkodott a véleménynyilvánítástól. A magyarok többségét büszkeséggel töltötte el, hogy hazájában zajlik a vizes világbajnokság, illetve úgy vélte, a főváros és Magyarország is büszke lehet a világesemény lebonyolítására. A megkérdezettek ötöde (21 százaléka) teljes mértékben, 38 százaléka inkább egyetértett azzal, hogy erősíti a magyar emberek összetartását a budapesti és balatonfüredi világbajnokság. A lakosság háromnegyede elutasította azt a nézetet, amely szerint a Budapesten rendezett vizes világbajnokság tönkreteszi az országot anyagilag.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vajon megint azt az ezer embert kérdeztétek meg akit szoktatok ???
Századvég a jóanyátokat nézzétek hülyének !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@karma1: nincs kanalam leírni,hogy mennyi adó, hány órát nyomott abból a
vizes VB-ről amire annyit adtak ki,amennyit szégyenlenek bevallani,az utókölt-
séggel számolva! Néha néztem volna,de csak a net-en kaptam el belőle!
Ennyit a világ minden tájáról! ;--((
karma1
@kokopelli: Tudod, en mocskosul figyeltem a sporthireket az itteni "kiralyi" tv-ben, es SEMMI! Egyetlen egyszer meg nem emlitettek a VB-t, pedig volt uj-zelandi versenyzo, viszont az illeto nem nyert, igy nem is vesztegettek ra szot.
Annakidejen onnan tudtam, hogy kazanyban vagy hol Hosszu nyert aranyakat, hogy ott valami komoly bajnoksag zajlik.
Vagyis ez annyira csak egy reteget erintett, hogy ihaj...
Mi a turo kovacsolt ossze kit kivel?
Azzal egyutt, hogy szerintem a budapestiek naponta legalabb egymillioszor elatkoztak a lezart rakpartokat, megvaltozott kozlekedesi rendet, es nem ert veget, hanem meg kicsucsosodott a Hungaroringgel is, a Red Bull versenyekkel, na meg az aug. 20-ra valo keszulodessel... Az, aki a Belvarosban lakik, az naponta tobbszor elatkozza tarlost, az esztelenul, szervezetlenul lezart hidakat, utfelbontasokat, amivel orban tarloson keresztul bunteti a fovarosiakat...
A csaladom raadasul a Margithid pesti hidfojenel lakik, zajos, parkolohianyos, allandoan lezart kornyeken,... Ne akard tudni, hogy miket gondolnak a napi kozlekedesi anomaliakrol...
quadrocopter
Századvég(bél)? Csak a szokásoso "vakuljatok parasztok" projekt! Úgy hazudnak,mint az elmehibbant gazdika!
simmering73
A másfélmillió birka 78%-a? Elég gyenge, ha már az akolban sincs egység.
kokopelli
@karma1: Egyszóval... ( ;--) : "panem et circenses"...(száraz szalámi nélkül )
Eladott Ország
"A sportsikerek erősítik a nemzeti összetartozást". Még jó hogy nem teszik hozzá, hogy erősítik a fidesz iránti hűséget, NER tagságot.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/ner.png

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.