A 100% magyar fakocka az élet számtalan problémájára megoldást nyújt. Néhány napra rá, hogy kiderült, nem meghibásodás, hanem egy fakocka okozza, hogy az új orosz metrószerelvények folyamatosan lerobbannak, fakocka.hu címen elindult a Nemzeti Fakocka Manufaktúra. A készítők alapos munkát végeztek a poénnal, először simán elhittem, hogy lehet kis fakockákat rendelni az oldalon, de nem lehet amúgy. A viccwebshop kínálatából kiderül, a fakocka alkalmas... Cipőfűző bekötéséhez „Hosszú a lába, de a keze nem ér el olyan messze mint a kormányé? Nehezen hajlik a háta az adóterhek súlyától? A Nemzeti Fakocka™ megtartja lábát mint egy korintoszi oszlop.” Rések betöméséhez „Betömheti a rést a pajzson, a határátkelőn, de kitölti a lyukat a költségvetésben is, a kockának csak a fantáziája szab határt.” Etikus hackeléshez „A Nemzeti Fakockával™ egyaránt betörhet a virtuális és a valós világban is bárhova. A kocka által tartalmazott genetikai kód képes fizikailag feltörni bármilyen nála...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/7b1e59e0934b8aede57852efdf8ae2ba420ac79c3c2369f82528490c700d8d7d.gif?w=600&h=365
Megérkezett a fakocka szerelő a metrószerelvényhez.
Már van nemzeti fakockánk, németsziszinek hívják és kétmilliárdból működik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Fakocka elhelyező OKJ-s tanfolyam indul. A hathetes képzés ára háromszázezer forint, Soros bérenceknek 50% kedvezmény!
nezelodo
Nem kell itt fakocka manufaktúra! Az elsőt 2002-ben dugta valaki a szavazatgyűjtő ládikákba.
Aztán úgy hét éve mindenüvé dugdossák, hol a várbazárba, (oda többször is), a KLIKK-be, hol a szemétszállításba, hol a rezsicsökkentésbe a pécsi vízműbe, a felcsúti kisvasút statisztikájába, a Hegedüs Zsuzsa malacosztásába, némelyik politikus feleség orr és állcsontjába, a vakkomondorba a Gazsi gyerek hitvilágába, a Viktor elleni merénylők elleni nyomozásba, az Orbán-Simicska barátságba, a nemzeti vejkó ledlámpáiba, a Hajdúsági útépítésbe, az EU-val való kapcsolatainkba, Orbán amerikai utazásaiba, a kitiltási listába, a Vida Ildi nyelvtudásába, Áder pártpolitika mentességébe, a Cili bácsi helikopterezésébe, a Habony nem tanácadóságába, a Lenci nem pénztárnokságába, stb. Került fakocka a BKK jegyredszerébe is, boldog lenne a publikum, ha azt is bemutatná a főpolgi, hogy oda hogyan tették be? Ha nekünk ennyi fakockánk van az csak úgy lehet, hogy azt a temérdek fakockát a Soros szállítja ide titokban.
kokopelli
Most az egyszer komolyan! Az a halom fdeszß@r nem is tudja elképzelni,hogy
a "net" ilyen fejlettségében nem jutnak el a bödületes baromságaik a világ min-
den pontjára,ahol magyarok élnek! Mielőtt halálra röhögnék magukat,megkérdez-
hetik az "ottlakó népek" hogy mi olyan vicces! Elmesélik,mert együtt röhögni szó-
rakoztatóbb !Elmesélik,oszt rögtön "beesik az eső!" :--)
nezelodo
@kokopelli: Hát eljutott a hírűk, ha máshogy nem a "Gyere haza fiatal" programmal. Végig is hullámzott a röhögés egész Európán aztán ez a program is fakockát kapott. Aztán meg az a pár hülye is aki bedőlt nekik, a TB és egyéb kártyájuk intézésénél megint fakockát kaptak a dakoták fakocka gyárából. Csak nem a Lenci gyártja alvállalkozásban a Sorosnak, mert csak ő képes ilyen hatalmas teljesítményre!
terlasz
Minden fa kockázatos a nemzeti orosz metrókocsikra! Jó lenne kerülni a FÁK-at!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.