Elfogták azt a két férfit az óbudai rendőrök, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy megkínoztak egy macskát – olvasható a police.hu-n.

A rendőrség szerint 2017. augusztus 1-jén két férfi a Budapest III., Szomolnok utcában megkínzott egy macskát, aki az orvosi ellátás ellenére elpusztult.

 Az állatkínzásról szóló első híradások nagy felháborodást keltettek a napokban. A rendőrségi hivatalos közleménye nem tesz róla említést, de más sajtójelentésekből tudni lehet, hogy a macskát brutálisan megkínozták, elevenen megnyúzták.

Az állatot valaki elevenen megnyúzta, a cica egyik oldalán teljesen hiányzott a bőr, a térdízületét is megvágták. Megállapították, hogy emberi szándékosságról van szó, nem valamiféle szörnyű baleset történt. A gondozás ellenére a macska reggelre elpusztult – írta az mno.hu

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható a 38 éves V. András Semlyéni, és a 24 éves V. Zsolt Mezőzombori lakosok – olvasható a police.hu közleményében.

 A két férfit az óbudai járőrök 2017. augusztus 6.-án elfogták, és a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket, majd őrizetbe vételük mellett kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

(police.hu/mno.hu)

címlapkép: illusztráció/youtube

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Letöltendő börtönt ezeknek a perverz, mocskos, emberi mivoltukból kivetkőzött sátánfajzatoknak. Nem hónapokat, éveket. Itt az idő, hogy példát statuáljanak az állatkínzó pszichopatákon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Cefi: Nem mondtam, hogy viccelsz...

Van egy család és ifjúságvédelmi szakpedagógus papírom (is). A tanulmányok során gyakorló gyámügyesek tartottak ismertetőket. Jóval korábban, de jártam Fóton. Az itt szájtépőknek a felét kellene kiállnia annak, amit olykor egy gyermeknek. A negyedétől zokogva könyörögnének akár egy erős kötélért...
GeoCravker
@Peller Anikó: Látszólag korrekt amit írsz. Mégis az az érzésem, hogy ritka nagy tahó vagy.
Valószínűleg azért ez az érzés, mert hazénkban nem tradíció a macskák fogyasztása békeidőkben. Ellenben soken tartanak egy kis állatot a mások által említett okból. Pszichológiailag "szőrös gyerekként".

Biológiailag egyébként az ember sem több egy neotén majomnál. Úgyhogy tulajdonképpen akár a kannibalizmus is teljesen rendben van ezek szerint. Illetve szerinted. A csemetét el kall rabolni, át kell vágni a torkát, és meg kell főzni. Innentől a Te érveléseddel teljesen rendben is van a dolog.

De, mint írtam, tudom, hogy amit írtál, az teljesen rendebn levőnek látszik. Csak ami a mai magyar viszonyok között következik belőle... Az utal egy empátiaszegény, szociopata, talán autisztikus tahóra.
Desischado
@Cefi: A szivemből szóltál. Ahogy Anatole France mondta: "Ha nem élsz együtt egy állattal, a lelked nagy része alszik."
Remélem, végre nem felfüggesztett, meg egy kis pénzbírság lesz az ítélet. Miféle férgek az ilyenek?! Mennyit szenvedhetett az a szegény cica!
Amúgy meg ne tedd. Én is tudnék velük mit kezdeni, hidd el. de ilyenekért nem éri meg a börtönbe menni. Mert bennünket lecsuknának "ember" ölésért, pedig ezek nem emberek, az biztos! Mindenesetre élve kell megnyúzni őket, én szivem szerint minden állatkínzóval átéltetném, azt a félelmet és fájdalmat, amit ők okoztak az áldozataiknak! Kínok között dögöljenek meg!

@peterkelemen: Tökéletesen igazad van. Nem lehet normális az, aki ilyenre képes, és a legtöbben ember ellen is fordulhatnak, és fordulnak is.
KisGenyo2
@Peller Anikó: Csak, ha meg is akarja enni, ok nélkül ugyanis tilos...
simmering73
@Peller Anikó: Most nagyot csalódtam benned. Nem hiszem, hogy komolyan gondoltad azt, amit írtál. Nyugtass meg, hogy valami tudatmódosító hatása alatt írtad, amit írtál. Amúgy a csirkék fejét (haszonállat) sem letépik, hanem ipari keretek között, a megfelelő protokollt követve humánusan leölik. Ami ezzel a szerencsétlen kis állattal történt az egy értelmetlen gyilkosság volt és az lett volna akkor is, ha letépik a fejét.
Eladott Ország
Azt már tudjuk, hogy Semjén Zsolt örömmel venné, ha agyonlőnék, amennyiben nem az Orbán
nevű ember helyettese lenne, hanem egy kóbor kutya. Ezt én meg is értem, de azt nem, hogy
miért tart ott az állatvédelem Magyarországon, ahol tart. Miért nincs kultúrája az állatokkal való
együttélésnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.