Október elsejétől elveszítheti a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, az ország legkomolyabb szívgyógyászata a függetlenségét, az Egyesített Szent István-Szent László Kórház tagozataként működhet tovább. Így oldják meg a CT hiányát.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Taps-ovésön...Végszükség esetén CT. vizsgálat helyett majd Balog páter fog imádkozni a betegért,,,,mind a 30 db .államtitkárával együtt.. ..Téboly.
karma1
Az ilyen megoldasokra mondta azt Anyukam annakidejen, hogy "nem sz@runk a kutba, csak a kavajara, es csak UTANA dobjuk be a sz@rt a kutba"
Vagyis:
a vilagon semmi sem valtozott, csak a fide$$ elt a kedvenc "megoldasaval": ha valamit papiron csinal, akkor azt hiszi, hogy megoldotta a kerdest, holott a betegeket ugyanugy at kell szallitani, viszont ha meg egyszer (tobbszor) tortenik hazonlo halaleset, arrol a sajto mar nem irhat elmarasztalo cikket, ugyanis az eset EGY korhazon belul tortent...
Mas szoval: adtak a sz#rnak egy pofont...
Kivancsi vagyok, mikor talalja meg valaki az embertelensegi minisztert, es mikor dug fol a seggebe egy keresztet emlekeztetoul, hogy o tulajdonkeppen egy kereszteny ember(nek kene lennie)...
Bar meg ez is megtortenhet,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.