Közeleg – vagy már itt is van – az újabb választási kampány. Elrettentésül idézzük fel Váradi András, a felcsúti juhász néven ismertté vált tragikus sorsú polgármesterjelölt balesetének(?) és halálának körülményeseit egy később keletkezett beadvány alapján.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Megfenyegetett, ha ez nem így lesz, akkor megtesz mindent, hogy ellehetetlenítsen. Egyébként még napokkal Mészáros látogatása előtt megjelent a hodályunknál Orbán Viktor, ekkor éppen fejtük a kecskéket. Bent ült a kocsijában, éppen telefonált, majd mire kijöttem elé, elindult. Ekkor már sejtettem, hogy nem lesz itt minden rendben"

A patkány Genyó közvetlenül is érintett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@nevemnick: Tudod, sajnos ez már el van döntve te is meg a másik is már szavazott is. és meg is van számolva a szavazat 96 % a. Bunda az egész. Kádár óta. Már ő is az volt. csak jó duma a választás mert kurva sok pénzt lehet le nyúlni és a kutya nem kérdezi mit csináltak vele. és ha gebasz van, mint most is, Mi van? egyik ember szidja a másikat.- te szavaztad meg bazzeg te akartad. és ez így megy .
maci0427
qxy -- Vályinál a megszervezett gyilkosságot azért tartom valószínűtlennek, mert hiszen ez a baleset veszélybe sodorta Énekest is, (az ugye nem valószínű, hogy egy üzemi vezető úgy szervez meg egy politikai gyilkosságot, hogy a saját életét is veszélybe sodorja...), viszont ha felsőbb körök meg akarták öletni Vályit annak ezer egyéb kevésbé feltűnő és kevésbé gyanús módja lett volna Illetve mivel akkor is folyt a vedelés,kérdéses a látogatás napján lévő másnapossága is,de ha nem ivott,akkor a másoknak a felelőssége !
maci0427
@qxy: -- Véleményem az,hogy Vályi Pétert nem meggyilkolták 1973 -ban ,hanem Súlyos szervezetlenség és felelőtlenség miatt zuhant a forró folyékony vasba a másik emberrel együtt ! + még ha előtte jót mulatoztak és másnap nem igen volt jól ! Amúgy akkor abban az időben volt több öngyilkosság is és mindegyik magán okok miatt , hiába akarják gyíkosságnak vizionálni!
quadrocopter
Az analfa bélát megfogták piás vezetésen és a Geci lecserélteti a rendőrkapitányt?
A lecserélt kapitány akár fejbe is lőhette volna, statáriális döntés keretében!
Most aranyba foglalnánk a nevét!
qxy
@maci0427: Tudod, annak idején Csehszlovákiában is volt egy hasonló baleset .Tudod mennyit kapott aki ott volt, és látta , meg . . . . . . Másfél milliót. Ez a faszi két hónapja halt meg rákban.Ó volt a " szervezetlenség és felelőtlenség miatt" ember.az egyik.
simmering73
Természetesen. Érthetelen miért kérdés ez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok