Folyamatosan zajlik az érmecsere Magyar Köztársaság feliratú érmékről Magyarország feliratúakra. Eközben megint felmerült az ötforintos kivonásának kérdése. Ötforintosból már 142 millió Magyarország feliratú, újfajta pénzérme van forgalomban az összesen 550 millió érméből. A 100 forintosból 171 milliót használunk, de csak 3,2 millió darab az új – sorolja a számokat az Inforádió híre. Az ötforintosok azért is cserélődnek gyorsabban, mert könnyebben elvesznek.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mert nalunk nincs inflacio (szinte) csak elertektelenedes, de jo melyen...
Eltunt mar az egyforintos, a kettes, most mar az otforintosok sem ernek semmit sem...
Gondolkodjatok el egy kicsit azon, mit tett kuszaszem a magyar penzugyekkel, gazdasaggal az elmult 7 evben, es fakadjatok sirva,...
emerencia
@karma1: Az élelmiszereknél az állítólagos aszállyal indokolják az áremelkedéseket mostanában, a többi kereskedelmi szektorban pedig a konkurencia magasabb árrését utánozva nőnek az árak folyamatosan. Ezek az áremelkedések emelik az inflációt akár bevallják az illetékesek akár nem. A nemrégiben odalökött csekélyke fizetésemelések pedig eltűnnek. Magyarországon hiába szárnyal (állítólag) a gazdasági növekedés, a lakosság millióinak mégsem könnyebb az élete a szégyentelenül alacsony bérek miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.