A kormányfő Krk szigetén vacsorázgatott, tehát ő is Horvátországban nyaral, ahol múlt héten a Mészáros-lány és férje hajókázgatott.

Orbán Viktor rendszeresen igyekszik eltitkolni, hol tölti nyári vakációját, ami idén augusztus 1. és 20. közé esik. Akárhol is volt eddig, az utóbbi napokat egészen biztosan a horvátországi Krk szigetén töltötte – egy helyi étteremtulajdonos buktatta le. 

Zdenko Radman, a Restoran Lara étterem tulajdonosa TripAdvisor oldalukra ugyanis feltöltött egy közös szelfit a magyar miniszterelnökkel, melyen mindketten az elégedettség nemzetközi kézjelével jelzik, jó helyen vannak, jó társaságban, és vélhetőleg jó a kaja is (az étterem értékelései a stabil 4 csillagosak a lehetséges ötből).

Posztját a Kötöttségek nélkül blog szúrta ki, a fotót is ők rakták fel Facebook-oldalukra:

 

Nem Orbán az egyetlen, aki titokban Horvátországba ruccan le nyaralni, múlt héten a Magyar Narancs számolt be róla, hogy Mészáros Lőrinc lánya és újdonsült férje is arrafelé hajókázgatnak az Artemy nevű, tavaly már elhíresült luxusjachtjukkal. A lapnak azt is sikerült lefotóznia, ahogy a Mészáros-lány vendégeivel épp leszáll a hajóról, pár nappal később pedig a férjet, Homlok Zsoltot is látták a kikötőben. A jacht bázisa Cres szigete volt.

Idén is luxusjachttal szeli a horvát vizeket Mészáros Lőrinc családja – Fotók

A felcsúti milliárdos lánya és újdonsült férje is használja a rejtélyes csodahajót. Az Artemy névre keresztelt fehér luxusjacht – amelyre elsőként a magyarnarancs.hu talált rá tavaly nyáron – az elmúlt két hétben többször is kikötött a horvátországi Cres szigetén, de nem Mészáros Lőrinc, hanem egyik lánya és az ő vendégei voltak a fedélzeten.

Az Artemy tavaly vált híressé, és bár papíron egy máltai cégé, valószínűbb, hogy azért utazgat vele a Mészáros-család, mivel az ilyen magánhajókat a máltai rendelkezések szerint csak a tulajdonos és vendégeik használhatják. Érdekesség, hogy tavaly egy, a navigációs rendszerek adatait használó nyilvános hajókövető oldalon még látható volt a jacht mozgása, idén már eltűnt a radarról: Mészárosék vélhetőleg rejtőzködésből kikapcsolták a műholdas azonosító rendszert, ami amúgy tilos volna.

Címlapkép: MTI, Veres Nándor 

.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán Viktornak összesen 742 ezer forintja van, az is a nejével közös ...
Akkor most felélik a nehezen megspórolt pénzüket ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@anka: Ezek se piskóta képek, kösz...
kukac50
A magyar adófizetők pénzéből van a hajója és a pénze,könnyen nyaral.
Eladott Ország
@nyanya001: www.youtube.com/watch?v=J3O3Mc3V6ac
Orbán Viktor kijelentése: ,,Sosem voltam vagyonos ember,..." Nézd az oroszlán reakcióját
nyanya001
@Eladott Ország: Szemrebbenés nélkül hazudik, bár abban igaza van, nem volt
vagyonos ember... de aztán elkezdett lopni...
Eladott Ország
@nyanya001: A családi maffia vezére mára elhitte, hogy kizárólag a lopásra kapott felhatalmazást zsinórban kétszer egymás után. Napról napra egyre világosabb, hogy ez a hányingerkeltő nyitott könyv, ez a plebejus, vagyontalan isten átka, akit agyba-főbe vert az apja gyerekkorában ,örökös frusztrációjában elveszítette azt a mércét, ami megállj-t parancsolhatna minden napra jutó aljasságainak. Ennek az egész családja közpénzből él, az európai támogatások úgy ömlenek hozzájuk, mintha nem lenne holnap, minél hangosabban ócsárolja Viktor a kizsákmányoló Uniót, annál kövérebbre hízik a családi kassza. Az egy Viktorra jutó két Győző lassan kevés ahhoz, hogy hordják, lapátolják, vasvillával forgassák a milliókat, százmilliókat, milliárdokat. Ha ezek 13-an lennének testvérek, akkor annyi a háttérben meghúzódó senkiházinak kellene vállalkozás, föld, kastély, jacht, összkomfortos, kacsalábon forgó palota. A műkincseket hagyjuk, az erdőszéli putri faláról nem ragadt rájuk semmiféle kultúra iránti igény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.